ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

Τη σκόνη του Άρη η Μπάρτσα

Τη σκόνη του Άρη η Μπάρτσα
Ομάδα της εβδομάδας χαρακτηρίστηκε από την UEFA ο «θεός του πολέμου» και της Θεσσαλονίκης για τη μεγάλη του νίκη στο «Βιθέντε Καλντερόν».

Το σύνολο του Έκτορ Ραούλ Κούπερ πέτυχε την πρώτη εκτός έδρας νίκη ελληνικής ομάδας κόντρα σε συλλόγους της Πριμέρα Ντιβιζιόν, και έριξε ένα ηχηρό «χαστούκι» στην κάτοχο του τροπαίου Ατλέτικο Μαδρίτης. Τόσο δυνατό, που κατάφερε να ξεπεράσει ακόμη και τη διαστημική Μπαρτσελόνα που διέσυρε τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Άρης με αυτή την τεράστια επιτυχία ακούστηκε σε όλη την Ευρώπη (ίσως και τον κόσμο) αφού δεν είναι και λίγο το «2x2» απέναντι στην κάτοχο του Europa League. Την Ατλέτικο Μαδρίτης που έχει στις τάξεις της ποδοσφαιριστές παγκόσμιου βεληνεκούς· παίκτες που θα ήθελαν στο ρόστερ τους όλες οι ομάδες του κόσμου.

Ο Άρης πλέον έχει μόνο ένα στόχο. Να «τιμήσει» αυτό που κατάφερε νικώντας τη Ρόζενμποργκ και να ολοκληρώσει την επιτυχία του. Έτσι, δεν θα «παραμιλάει» άδικα όλη η Ελλάδα, αλλά και η Ευρώπη.

Ο Άρης πρέπει να βγάλει ασπροπρόσωπους τους ανθρώπους της UEFA που τον ανακηρύξαν ως την καλύτερη ομάδα της εβδομάδας. Είναι υποχρεωμένος πλέον να έχει συνέχεια…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...