ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

Ο Σχάαρς και οι άλλοι

Ο Σχάαρς και οι άλλοι
Δυσκολίες προκύπτουν με την περίπτωση του Στέιν Σχάαρς στον Παναθηναϊκό, καθώς η Αλκμάαρ δεν συζητά τον δανεισμό του παίκτη, παρά μόνο την πώλησή του. Αυξάνονται οι μεταγραφικοί στόχοι.

Στον Παναθηναϊκό επιθυμούν τον δανεισμό του 26χρονου ποδοσφαιριστή, όμως η ολλανδική ομάδα του δεν ενδιαφέρεται για μία τέτοια περίπτωση. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι Ολλανδοί ζητούν τουλάχιστον 2 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση των δικαιωμάτων του.

Η Sportday φιλοξενεί δηλώσεις του τεχνικού διευθυντή της ομάδας Έρνι Στιούαρτ, ο οποίος δήλωσε: «Είναι αλήθεια ότι μας ρώτησε ο Παναθηναϊκός για τον παίκτη». Σε ερώτηση αν παραχωρείται δανεικός, εκείνος απάντησε: «Δανεικός; Ξεχάστε το. Παραχωρείται μόνο με μεταγραφή και με την κατάλληλη προσφορά».

Ο Παναθηναϊκός περιμένει πρόταση για τον Ζιλμπέρτο από την Αγγλία (λέγεται ότι έχουν υπάρξει κάποιες πρώτες επαφές) και με τα χρήματα που θα πάρουν από την πώληση αυτή συν τα χρήματα που θα γλιτώσουν από το υψηλό συμβόλαιο του Βραζιλιάνου θα κάνουν πρόταση για τον Σχάαρς, ο οποίος αναμένεται να κοστίζει επίσης άλλα 2 εκατ. ευρώ το χρόνο. Σε διαφορετική περίπτωση, τα έξοδα είναι αρκετά και δεν θα προχωρήσει η περίπτωση του 26χρονου.

Ο Σχάαρς από τη μεριά του δήλωσε σε Ολλανδούς δημοσιογράφους: «Θέλω να φύγω από την Άλκμααρ, είτε τώρα είτε το καλοκαίρι. Μου έχουν πει για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, αλλά εγώ δεν έχω μιλήσει με την ελληνική ομάδα». Αυτό αποδεικνύει και το γεγονός ότι οι «πράσινοι» δεν βιάζονται να μιλήσουν με τον παίκτη αν δεν οριστικοποιηθεί το οικονομικό.


Οι υπόλοιποι της λίστας

Στο μεταξύ η SportDay αναφέρει ότι ψηλά στη μεταγραφική λίστα του «τριφυλλιού» βρίσκονται δύο μέσοι, ο Ρομαρίκ της Σεβίλλης και ο Ιβάν Ράκιτιτς της Σάλκε. Μάλιστα, και για τους δύο φέρεται να έχουν γίνει επαφές, αλλά πρόκειται για δύσκολες περιπτώσεις. Παρ' όλα αυτά στον Παναθηναϊκό θέλουν να εξαντλήσουν τις πιθανότητες για να φέρουν κάποιον τον Ιανουάριο.

Ο Ρομαρίκ δεν έχει ξεκινήσει καλά τη σεζόν με τη Σεβίλλη και ο Παναθηναϊκός είχε μια επαφή με τον ισπανικό σύλλογο για τον δανεισμό του. Πάντως, στα τελευταία ματς χρησιμοποιείται όλο και πιο συχνά. Ο Ράκιτιτς έχει συμβόλαιο με τη Σάλκε ως το 2011, αλλά θέλει να φύγει από τον γερμανικό σύλλογο. Οι οικονομικές απαιτήσεις της ομάδας του, ωστόσο, και ένα φιλολογικό ενδιαφέρον από την Ιταλία είναι τα δύο «αγκάθια» της υπόθεσης. Από εκεί και πέρα, στη λίστα με τους μέσους παραμένει πάντα το όνομα του Μπερνάρντ Κουμορτζί του Πανιωνίου.

Όσον αφορά τον επιθετικό, ο Κώστας Αντωνίου και ο Κάρλος Φρέιτας ρώτησαν τη Λίβερπουλ για τον 19χρονο Ντάνι Πασέκο, για τον οποίο ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έχει τις καλύτερες εντυπώσεις. Μάλιστα, η αγγλική ομάδα τον παραχωρεί με τη μορφή δανεισμού. «Αν τα βρείτε μαζί του πάρτε τον», λένε οι «κόκκινοι» την ώρα που ο μάνατζέρ του τονίζει: «Μας ενδιαφέρει η προοπτική να πάει ο παίκτης σε μια ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός, αλλά προτεραιότητά του είναι η Ισπανία».

Την ίδια ώρα το Goal κάνει λόγο για επαφή των «πράσινων» με τη Μαρσέιγ για τον Μπραντάο. Ο 30χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός δεν διανύει και την καλύτερη περίοδο καθώς έχει χάσει τη θέση του από τους Ζινιάκ και Λοΐκ Ρεμί και δεν θα έλεγε όχι σε κάποια μεταγραφή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...