ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

Premier League: Δύσκολα θα αλλάξει η κορυφή

Premier League: Δύσκολα θα αλλάξει η κορυφή
Οι τραυματίες επιστρέφουν σιγά-σιγά στην Τσέλσι, όμως δύσκολα θα αλλάξει κάτι στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ, με τους πρωτοπόρους να μην έχουν ιδιαιτέρως δύσκολες αποστολές για την 16η αγωνιστική. Η πρωτοπόρος Γιουνάιτεντ θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας της Μπλάκπουλ, με τον Σερ Άλεξ να μην αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα πέραν των γνωστών, ενώ η 7άρα επί της Μπλάκμπερν την περασμένη αγωνιστική έχει επαναφέρει τα χαμόγελα στο «Ολντ Τράφορντ». Απέναντι στην Μπλάκπουλ, η οποία εμφανίζεται καλύτερη στα εκτός έδρας παιχνίδια της παρά στο «Μπλούμφιλντ Ρόουντ» είναι πολύ πιθανό να φύγει με τους βαθμούς της νίκης.

Η Τσέλσι με τους Τέρι και Εσιέν να επιστρέφουν και να βρίσκονται και οι δύο εκτός απροόπτου στην ενδεκάδα υποδέχεται την Έβερτον με μοναδικό στόχο τη νίκη, που υπό προϋποθέσεις μπορεί να της δώσει το διαβατήριο της επιστροφής στην κορυφή. Από την άλλη πλευρά, ο Ντέιβιντ Μόγες δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Αρτέτα, ενώ επέστρεψε και θα αγωνιστεί ο Φελαϊνί.

Η Άρσεναλ αναμένεται να έχει εύκολο έργο απέναντι στην Φούλαμ του Μαρκ Χιούζ, ενώ η Μάντσεστερ Σίτι θα υποδεχθεί την Μπόλτον η οποία βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση από το ξεκίνημα της περιόδου και είναι πολύ επικίνδυνη. Η Τότεναμ θα έχει δύσκολο έργο απέναντι στην Μπέρμινγχαμ στο «Σεντ Άντριους», με τους φιλοξενούμενους όμως να μην έχουν καταφέρει μέχρι στιγμής φέτος να εκμεταλλευτούν την έδρα τους, η Γουίγκαν αντιμετωπίζει εντός έδρας την Στόουκ, με τον τεχνικό των γηπεδούχων, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, να βρίσκεται σε δυσμενή θέση, ενώ οι Γουλβς, που αδικούνται από τη βαθμολογική τους θέση με βάση τις εμφανίσεις τους, δοκιμάζονται στο «Ίγουντ Παρκ» με αντίπαλο την Μπλάκμπερν που θέλει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις μετά τη βαριά ήττα από την Γιουνάιτεντ.

Το πρόγραμμα της Κυριακής ανοίγει με το παιχνίδι ανάμεσα στη Γουέστ Μπρομ και τη Νιούκαστλ, ενώ στη συνέχεια στο Σάντερλαντ η τοπική ομάδα θα υποδεχθεί την Γουέστ Χαμ, με τον Άβρααμ να Γκραντ να έχει ακόμη μία ευκαιρία να σώσει τη δουλειά του. Τέλος, η αγωνιστική θα κλείσει το βράδυ της Δευτέρας με την Λίβερπουλ να φιλοξενεί την Άστον Βίλα και τον Ζεράρ Ουγιέ να επιστρέφει ως αντίπαλος στο «Άνφιλντ».

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής

Σάββατο (4/12)

Άρσεναλ – Φούλαμ (17:00)
Μπέρμινγχαμ – Τότεναμ
Μπλάκμπερν – Γουλβς
Τσέλσι – Έβερτον
Μάντσεστερ Σίτι – Μπόλτον
Γουίγκαν – Στόουκ
Μπλάκπουλ – Μάντσεστερ Γ. (19:30)

Κυριακή (5/12)

Γουέστ Μπρομ – Νιούκαστλ (15:30)
Σάντερλαντ – Γουέστ Χαμ (18:00)

Δευτέρα (6/12)

Λίβερπουλ – Άστον Βίλα (22:00)

Η βαθμολογία
(14 αγώνες)

1. Μάντσεστερ Γ. 31
2. Τσέλσι 29
3. Άρσεναλ 29
4. Μάντσεστερ Σίτι 26
5. Τότεναμ 25
6. Μπόλτον 23
7. Σάντερλαντ 20
8. Στόουκ 20
9. Νιούκαστλ 19
10. Λίβερπουλ 19
11. Μπλάκπουλ 19
12. Γουέστ Μπρομ 19
13. Μπλάκμπερν 18
14. Μπέρμινγχαμ 17
15. Άστον Βίλα 17
16. Έβερτον 16
17. Φούλαμ 15
18. Γουίγκαν 14
19. Γουλβς 12
20. Γουέστ Χαμ 12

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...