ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

Δεν καίει τον Καμενί

Ο 26χρονος πορτιέρο της Εσπανιόλ, με 58 συμμετοχές στην Εθνική Καμερούν, συνεχή παρουσία στην Πριμέρα Ντιβιζιόν (167 συμμετοχές) με την φανέλα της Εσπανιόλ από το 2004 και κάτοχος κοινοτικού διαβατηρίου (γαλλικού), είναι στα υπόψιν του Βάσκου τεχνικού του Θρύλου, ο οποίος θα ήθελε να συνεργαστεί και πάλι με τον διεθνή γκολκίπερ.
Πρόκειται για έναν εκ των κορυφαίων τερματοφυλάκων στην Ιβηρική Χερσόνησο και την τρέχουσα σεζόν, είναι ένας εκ των πρωταγωνιστών στην εξαιρετική πορεία της Εσπανιόλ, η οποία φιγουράρει στην 4η θέση του πρωταθλήματος.

Η περίπτωση του, όμως, δεν είναι τόσο εύκολη, καθώς ο διεθνής γκολκίπερ δεσμεύεται με την ομάδα της Βαρκελώνης μέχρι το 2013 και φέρεται να κοστολογείται κοντά στα 6.000.000 ευρώ.

Βέβαια, εδώ μπορεί να παρέμβει ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά τον παίκτη από την κοινή τους θητεία την σεζόν 2006-08 και θα μπορούσε να πιέσει τους ανθρώπους της Εσπανιόλ για να ρίξουν την τιμή τουλάχιστον στα μισά, όπως δηλαδή έγινε και με τον Μοϊσές Ουρτάδο, ο οποίος αποκτήθηκε με πολύ λιγότερα από ότι αξίωναν οι Καταλανοί.

Να θυμίσουμε ότι, ο Καμερουνέζος έχει απασχολήσει έντονα τους Πειραιώτες και στην πρώτη θητεία του 46χρονου στον Θρύλο την σεζόν 2008-09, χωρίς, όμως να βρεθεί η “χρυσή τομή” και ο παίκτης να φορέσει τα ερυθρόλευκα παρά τις όποιες συζητήσεις και επαφές.

Ιδανικός για διάδοχος του Αντώνη

Στην παρούσα φάση ακόμα δεν έχει παρθεί οριστική απόφαση για απόκτηση ενός ικανού γκολκίπερ. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν θέλει να φορτώσει με άγχος τον Ούρκο Πάρντο, ο οποίος κάνει μία φιλότιμη προσπάθεια για να καθιερωθεί.

Παρ' όλα αυτά θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως η ομάδα του Πειραιά θα πάρει τερματοφύλακα και μάλιστα πρωτοκλασάτο, έτσι ώστε, να καλύψει επάξια το κενό που θα αφήσει πίσω του ο Αντώνης Νικοπολίδης, ο οποίος το καλοκαίρι αποχωρεί από την δράση.

Ο Καμενί θα μπορούσε να είναι ο πορτιέρο που θα καθίσει κάτω από την εστία του του Ολυμπιακού για πολλά χρόνια, καθώς έχει την εμπειρία και τις ικανότητες για να διαδεχτεί τον αρχηγό του Ολυμπιακού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...