ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Τζόλε, καραφλός και… Σία επιστρέφουν στο «Καραϊσκάκη»!

Τζόλε, καραφλός και… Σία επιστρέφουν στο «Καραϊσκάκη»!
Μερικά από τα μεγαλύτερα αστέρια του Ολυμπιακού τη «χρυσή» επταετία 1996-2003 των Πειραιωτών, με ισάριθμα πρωταθλήματα θα φορέσουν ξανά την «ερυθρόλευκη» φανέλα!

Τζόρτζεβιτς, Γεωργάτος, Γιαννακόπουλος, Αλεξανδρής, Νινιάδης, Αμανατίδης και Ανατολάκης θα πάρουν μέρος στον αγώνα «κατά της φτώχειας», που θα διεξαχθεί υπό την αιγίδα του Ο.Η.Ε. στις 14 Δεκεμβρίου στο «Καραϊσκάκη».

Η σχετική ανακοίνωση:

«Με την ομάδα των All Stars του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ θα συμμετάσχουν στον αγώνα «κατά της Φτώχειας», που θα διεξαχθεί υπό την αιγίδα του Ο.Η.Ε. στις 14 Δεκεμβρίου στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης», μερικά από τα πιο μεγάλα αστέρια του πρόσφατος παρελθόντος της ομάδας μας, τα οποία τίμησαν την ερυθρόλευκη φανέλα, κατακτώντας πολλούς τίτλους και προσφέροντας μεγάλες χαρές στους φιλάθλους μας.

Οι Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, Στέλιος Γιαννακόπουλος, Γρηγόρης Γεωργάτος, Γιώργος Αμανατίδης, Γιώργος Ανατολάκης, Αλέξης Αλεξανδρής και Ανδρέας Νινιάδης, είναι οι πρώτοι, που ήδη προετοιμάζονται για την μεγάλη επιστροφή τους στο Καραϊσκάκη, προκειμένου να μας θυμίσουν, με τις ενέργειές τους, αξέχαστες στιγμές που όλοι μας έχουμε ζήσει τα προηγούμενα χρόνια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...