ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

«Ταυρομαχία» στο Μπερναμπέου

«Ταυρομαχία»  στο Μπερναμπέου
Να αποδείξει ότι ξεπέρασε την «σφαλιάρα» από την Μπαρτσελόνα στο el classico θέλει η Ρεάλ, που στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής, φιλοξενεί την πάντα επικίνδυνη Βαλένθια.

Ντέρμπι με φόντο τις θέσεις που οδηγούν στο Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα σε Βιγιαρεάλ και Σεβίλλη, Σοσιεδάδ εναντίον Μπιλμπάο στο ντέρμπι της Χώρας των Βάσκων. Στην έδρα της Οσασούνα φιλοξενείται η Μπαρτσελόνα.

Σάββατο 4/12

Λεβάντε-Ατλέτικο Μαδρίτης (19:00)

Δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ήττα 3-1 από την Έρκουλες και βρίσκονται μόλις 1 βαθμό πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.

Σε κακό «φεγγάρι» η Ατλέτικο. Προέρχεται από ήττα σοκ από τον Άρη για το Γιουρόπα Λιγκ, αποτέλεσμα που την αφήνει με το ένα πόδι εκτός συνέχειας, ενώ προέρχεται και από εντός έδρας ήττα στο πρωτάθλημα (3-2) από την Εσπανιόλ. Τιμωρημένος ο προπονητής της ομάδας της Μαδρίτης, Κίκε Φλόρες.

Οσασούνα-Μπαρτσελόνα (21:00)

Κίνδυνος να μην διεξαχθεί το παιχνίδι, λόγω σφοδρής χιονόπτωσης που έχει καλύψει τα πάντα στην περιοχή. Το πρωί του Σαββάτου θα παρθεί η απόφαση τέλεσης του παιχνιδιού.

Σε μια έδρα που παραδοσιακά δυσκολεύεται (3 νίκες στα τελευταία 9 παιχνίδια), η Μπαρτσελόνα καλείται να δώσει συνέχεια των εκπληκτικών της εμφανίσεων-με τελευταία το «πάρτι» κόντρα στην Ρεάλ- και να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Από εκτός έδρας ήττα στο Μπιλμπάο με γκολ στις καθυστερήσεις προέρχεται η Οσασούνα, που είναι αήττητη στην έδρα της (4 νίκες, 2 ισοπαλίες).

Ρεάλ Μαδρίτης-Βαλένθια (23:00)

Να κάνει το 7/7 στο «Μπερναμπέου», αλλά κυρίως να συνέλθει από την ντροπιαστική ήττα στο el classico θέλει η Ρεάλ Μαδρίτης που υποδέχεται την Βαλένθια. Τιμωρημένοι οι αμυντικοί Ράμος και Καρβάλιο, ετοιμοπόλεμος ο Ρονάλντο, συνεχίζει να αντιμετωπίζει πρόβλημα ο Ιγκουαίν.

Ένα βαθμό πίσω από τις θέσεις που οδηγούν στο Τσάμπιονς Λιγκ βρίσκονται οι «νυχτερίδες» που θέλουν να εκμεταλλευτούν την κακή ψυχολογία της «βασίλισσας». Τραυματίες ο τερματοφύλακας Μόγια και ο μέσος Τοπάλ, αμφίβολος ο Αλμπέλδα. Επανέρχονται από τραυματισμό οι αμυντικοί Ματιέ και Ναβάρο.

Κυριακή 5/12

Αλμερία-Σαραγόσα (18:00)

Ντέρμπι ουραγών, με την Αλμερία να βρίσκεται έναν πόντο πάνω από την ομάδα του Αγκίρε. Χωρίς νίκη εντός οι γηπεδούχοι μετά από έξι… απόπειρες, χωρίς νίκη εκτός οι φιλοξενούμενοι.

Εσπανιόλ-Σπόρτινγκ Χιχόν (18:00)

Εκ διαμέτρου αντίθετες οι πορείες των δύο ομάδων. Στα ύψη η ψυχολογία της Εσπανιόλ, που έχει 4 νίκες στα τελευταία 6 παιχνίδια της, προέρχεται από μεγάλη νίκη στο «Βιθέντε Καλντερόν» κόντρα στην Ατλέτικο και βρίσκεται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας.

Χωρίς νίκη στα 6 τελευταία παιχνίδια η Χιχόν που βρίσκεται στην 17η θέση της βαθμολογίας και ψάχνει απεγνωσμένα για βαθμούς που θα την απομακρύνουν από την επικίνδυνη ζώνη.

Μάλαγα-Σανταντέρ (18:00)

Μόλις μία νίκη εντός έδρας σε έξι παιχνίδια για την Μάλαγα που βρίσκεται στις θέσεις που οδηγούν στην Segunda Division. Από νίκη κόντρα στην Λα Κορούνια προέρχεται η Σανταντέρ που έχει 5 ήττες σε 6 εκτός έδρας αναμετρήσεις της.

Χετάφε-Μαγιόρκα (18:00)

Αποχαιρέτησε το Γιουρόπα Λιγκ μετά την ισοπαλία στην Δανία κόντρα στην Οντένσε και πλέον επικεντρώνεται στο πρωτάθλημα. Επικίνδυνη η Μαγιόρκα εκτός έδρας, που προέρχεται από δύο σερί νίκες.

Βιγιαρεάλ-Σεβίλλη (20:00)

Ντέρμπι με φόντο τις θέσεις του Τσάμπιονς Λιγκ. Στην τρίτη θέση η Βιγιαρεάλ που έχει 5 νίκες σε 6 παιχνίδια στο «Ελ Μαδριγάλ» και προέρχεται από εκτός έδρα επικράτηση επί της Σαραγόσα.

Από δύο σερί ήττες έρχεται η Σεβίλλη, η οποία εκτός από την κούραση από το παιχνίδι κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν έχει και απουσίες.
Σοσιεδάδ-Μπιλμπάο (22:00)

Ντέρμπι στην Χώρα των Βάσκων. Ισόβαθμες στην ένατη θέση με 19 βαθμούς οι δύο ομάδες που θα βρεθούν αντιμέτωπες για πρώτη φορά μετά την σεζόν 2006-2007 με νικήτρια την Μπιλμπάο με 2-0.

Δευτέρα 6/12

Λα Κορούνια-Έρκουλες (22:00)

Από ήττα 1-0 από την Σανταντέρ προέρχεται η Λα Κορούνια που δεν πείθει με τις εμφανίσεις της και βρίσκεται στην 15η θέση της βαθμολογίας.

Καλή εμφάνιση και νίκη 3-1 κόντρα στην Λεβάντε για την Έρκουλες που βρίσκεται στην 13η θέση με 15 βαθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...