ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

«Γρίφος» η ενδεκάδα του Μπάντοβιτς

«Γρίφος» η ενδεκάδα του Μπάντοβιτς
Τελικά τόσο ο Τάσος Βενέτης όσο και ο Χρήστος Καλαντζής τέθηκαν οριστικά… νοκ άουτ από τον σαββατιάτικο αγώνα της Κέρκυρας με τον Πανιώνιο.

Οι δύο ποδοσφαιριστές στο ματς της περασμένης Κυριακής με τον Παναθηναϊκό υπέστησαν θλάση στο δικέφαλο του αριστερού ποδιού και θα χάσουν το κρίσιμο παιχνίδι της Νέας Σμύρνης. Το ίδιο και ο Ηλίας Ιωάννου (είχε κάκωση στο μηνίσκο και είναι ανέτοιμος), αλλά και ο Κώστας Μάμαλος που έχει υποστεί διάστρεμμα.Όσον αφορά τον Χαρίδημο Μίχο, ξεπέρασε πλήρως τον σοβαρό τραυματισμό του (κάταγμα μεταταρσίου) που τον είχε θέσει εκτός αγωνιστικής δράσης για δυόμισι μήνες. Ο παίκτης είναι πανέτοιμος από ιατρικής πλευράς, αλλά όχι και από πλευράς φυσικής κατάστασης και θα αποφασίσει ο προπονητής του αν θα τον πάρει στην Αθήνα.

Οι «Φαίακες» θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους αύριο Παρασκευή το πρωί. Στη συνέχεια ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς θα γνωστοποιήσει την αποστολή, η οποία το μεσημέρι θα αναχωρήσει αεροπορικώς για την πρωτεύουσα.

Από εκεί και πέρα, είναι άγνωστη η σύνθεση της κερκυραϊκής εντεκάδας που θα παρατάξει ο Σέρβος τεχνικός το Σάββατο στο τερέν της Νέας Σμύρνης. Θα ακολουθήσει τις επιλογές του Μπάμπη Τεννέ σε πρόσωπα και σε σχήμα, ή μήπως θα προχωρήσει σε αλλαγές;Σίγουρα ο Μπάντοβιτς δεν μπορεί να αλλάξει και πολλά πράγματα, δεδομένου του περιορισμένου ρόστερ της ομάδας, που συρρικνώθηκε ακόμη περισσότερο με τις αναγκαστικές απουσίες των Βενέτη, Καλαντζή, Ηλ. Ιωάννου, Περνία, Μάμαλου, ίσως και Μίχου.

Ο νέος τεχνικός του ΑΟΚ στη θέση του τραυμστίσα Βενέτη, στο κέντρο της άμυνας, θα βάλει είτε τον Δημ. Ιωάννου, τον οποίο ο Τεννές είχε… παροπλισμένο για περίπου δυόμισι μήνες, είτε τον Παρασκευαϊδη, οπότε στη μεσοαμυντική γραμμή θα παίξει μαζί με τους Στολτίδη και Μακρή ένας εκ των Φλαβίνιο ή Χαμπλ. Όσον αφορά την κάλυψη της θέσης του τραυματία Καλαντζή, δεξιά στη μεσαία γραμμή, εκεί μάλλον θα ξεκινήσει ο Γιάντσης, εκτός και αν προτιμηθεί ο Λαμπρόπουλος, που επίσης βρισκόταν στο… ψυγείο από τον προηγούμενο προπονητή.Τέλος, δεν αποκλείεται η κερκυραϊκή ομάδα να αγωνιστεί με δύο κυνηγούς, ώστε να έχει στήριγμα ο Τσίγκας, και όχι με το 4-5-1 που συνήθως εφάρμοζε ο Τεννές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...