ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Τα… πήρε λόγω ζυγαριάς!

Τα… πήρε λόγω ζυγαριάς!
Άστραψε και βρόντηξε! Αγρίεψε ο Ερνέστο Βαλβέρδε και μίλησε στους παίκτες με έντονο ύφος, γιατί διαπίστωσε πως 10 εξ αυτών έχουν παραπανίσια κιλά!Οι φορές που ο Ερνέστο Βαλβέρδε ανεβάζει τους τόνους, είναι ελάχιστες και ακόμα και σε… extreme γεγονότα, δεν κρύβεται. Όπως στις περιπτώσεις των Κοβάσεβιτς (ο πανηγυρισμός στο γκολ που πέτυχε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ) και Λέτο (τότε που ο Αργεντίνος κλωτσούσε τις μπάλες στις προπονήσεις) η αντίδραση του Βαλβέρδε ήταν αν μη τι άλλο ελεγχόμενη. Το σκεπτικό του Βάσκου τεχνικού είναι «πάνω απ ‘όλους η ομάδα».

Ο προπονητής του Ολυμπιακού είναι ενοχλημένος από τις ήττες στα ντέρμπι, αλλά ακόμα και μετά την ήττα από την ΑΕΚ, το μόνο που είπε στους παίκτες ήταν να «βγούμε δυνατοί».

Στο κομμάτι που ο Βαλβέρδε δεν σηκώνει κουβέντα είναι στον επαγγελματισμό. Ζητά οι παίκτες του να είναι επαγγελματίες με όλη την σημασία της λέξης. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, παρατήρησε ότι η… μισή ομάδα έχει παραπανίσια κιλά, κάτι που τον εξόργισε. Για την ακρίβεια 10 παίκτες είχαν περισσότερο βάρος. Από μισό κιλό, μέχρι τρία…

Μάζεψε τους ποδοσφαιριστές στο γυμναστήριο και μάλιστα δεν επέτρεψε την είσοδο σε κανέναν άλλο. Για περίπου 10 λεπτά, μίλησε σε έντονο ύφος στους ερυθρόλευκους». Δεν κατονόμασε τους παραβάτες, αλλά ξεκαθάρισε σε όλους ότι πρέπει να σοβαρευτούν το συντομότερο δυνατόν.

«Θέλω να είστε προσεκτικοί. Θέλω να προσέχετε. Ο Ολυμπιακός σας προσέχει και εσείς πρέπει να προσέχετε τους εαυτούς σας. Να είστε προσεκτικοί στα πάντα. Στο τι τρώτε, στην εξωγηπεδική σας ζωή. Εγώ ξέρω από την προπόνηση ποιος είναι καλά και ποιος όχι. Είστε
επαγγελματίες και αυτές οι λεπτομέρειες είναι ιδιαίτερα σημαντικές», τόνισε μεταξύ άλλων ο Βαλβέρδε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...