ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Grand Theft Auto V: Πιθανότατα μετά το 2012

Grand Theft Auto V: Πιθανότατα μετά το 2012
Το νέο sequel του δημοφιλέστερου παιχνιδιού δράσης θα χρειαστεί τουλάχιστον δύο χρόνια ανάπτυξης. Ο οικονομικός αναλυτής Mike Hickey της Janco Partners δήλωσε ότι το Grand Theft Auto V, τίτλος που δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη επίσημα από τη Rockstar, θα χρειαστεί τουλάχιστον δύο χρόνια ανάπτυξης.

Σύμφωνα με τον Hickey, το οικονομικό έτος της Take-Two Interactive τελειώνει στις 31 Μαρτίου, όταν και θα αρχίσει ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν. Τα πλάνα του 2011 όμως, θα είναι κερδοφόρα ακόμα και χωρίς το GTA V, λόγω των κυκλοφοριών του Max Payne 3 και του L.A. Noire. Σε αυτούς ενδέχεται (πρώτα ο Θεός) να συμπεριληφθεί και το Duke Nukem Forever, για το οποίο έχει περάσει μία δεκαετία με αλλεπάλληλες αναβολές κι ακυρώσεις.

Το Grand Theft Auto V, λοιπόν, υπολογίζεται ότι θα κυκλοφορήσει στο μεθεπόμενο οικονομικό έτος της Take-Two, ανάμεσα σε Απρίλιο 2012 και Μάρτιο 2013. Κλείνοντας την αναφορά του ο Hickey εκτιμά ότι ο πολυαναμενόμενος αυτός τίτλος θα πουλήσει 16 εκατομμύρια αντίτυπα, που μεταφράζονται σε 182 εκατομμύρια δολάρια. Ο λόγος που εκτιμώνται τέτοιες πωλήσεις συμβαδίζει αντίστοιχα και με τις πωλήσεις των Playstation 3 και Xbox 360, που για φέτος θα ξεπεράσουν τις 40, σε αντίθεση με την εποχή του Grand Theft Auto IV (Απρίλιος 2008) όπου ήταν μόλις 14.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...