ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Όχι ρε από αυτούς!

Όχι ρε από αυτούς! (video)
Ο ΠΑΟΚ έπαιξε με τη φωτιά και... κάηκε. Η Μπριζ ισοφάρισε στη λήξη σε 1-1 και πλέον ο «Δικέφαλος» πάει στo Ζάγκρεμπ για να μη χάσει από την Ντιναμό, ώστε να περάσει στους «32».

Ο Μάκης Χάβος για την αναμέτρηση με την Μπριζ δεν άλλαξε σχήμα, αλλά πρόσωπα. O τεχνικός του «Δικεφάλου» προτίμησε να ξεκινήσει με τον Ζουέλα στο δεξί άκρο της άμυνας και τον Σακελλαρίου αριστερά. Στο κέντρο της άμυνας οι Τσιρίλο και Κοντρέρας με τερματοφύλακα τον Κρέσιτς. Αυντικά χαφ οι Βιτόλο και Γκαρσία. Στον άξονα ο Ίβιτς και στα πλάγια αριστερά ο Βιερίνια, δεξιά ο Φωτάκης και στην κορυφή ο Σαλπιγγίδης.

Με πολλές αλλαγές η Μπριζ

Ο Α. Κόστερ έκανε πράξη τα όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου ότι θα κάνει αλλαγές στα πρόσωπα που θα απαρτίζουν της 11αδα. Έτσι λοιπόν με σήμα 4-2-3-1, ξεκίνησε με τον Σταίνεν κάτω από τα δοκάρια δεξιά τον Βερμιούλεν και αριστερά τον Ντερ Χέιντεν, κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Ντόνκ και Φαν Γκισεγκέμ. Οι Σίμαις και Μπλοντέ τα δύο αμυντικά χαφ. Στον άξονα ο Σκέποβιτς και στις πτέρυγες οι Γκέρετς και Πέρισιτς. Στην κορυφή της επίθεσης ο Ακμπάλα.

Ανούσια υπεροχή

Παιχνίδι κέντρου είχαμε στο ξεκίνημα του αγώνα με τον ΠΑΟΚ να έχει την κατοχή της μπάλας και την Μπριζ να πιέζει στο μισό γήπεδο. Ο δικέφαλος από τα πλάγια προσπαθούσε να ανοίξει την άμυνα των Βέλγων με τους Σακελλαρίου και Ζουέλα να ανεβαίνουν αρκετές φορές. Η κάθε προσπάθεια των Θεσσαλονικέων σκόνταφτε στις λανθασμένες μεταβιβάσεις με αποτέλεσμα να είναι ακίνδυνος στο 20λεπτο.

Ο «κεραυνός» του Βιεϊρίνια και το 1-0

Από την στιγμή που δεν μπορούσε η μπάλα να φτάσει στον Σαλπιγγίδη με ευκολία οι παίκτες του ΠΑΟΚ άρχισαν να επιχειρούν σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή. Ένα από αυτά στο 25ο λεπτό βρήκε στόχο. Από τα 40 μέτρα ο Βιεϊρίνια με έναν κεραυνό έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με τον Σταϊνεν να μην μπορεί να αντιδράσει.

Συντηρητικά αντί να τους πατήσει

Οι φιλοξενούμενοι για ένα ολόκληρο ημίχρονο έδειχναν να είναι στα χαμένα με τον ΠΑΟΚ να μην μπορεί να το εκμεταλλευτεί καθώς ο τρόπος παιχνιδιού ήταν ξεκάθαρος. Απόφαση του Χάβου ήταν να δοθεί χώρος στους Βέλγους και με πίεση στο κέντρο να κλέψουν την μπάλα και να ξεχυθούν στην επίθεση. Υπήρχαν στιγμές που πραγματικά ήταν να λυπάσαι ον Σαλπιγγίδη καθώς έπαιζε με 4 και 5 αντιπάλους. Άντε εσύ να τους περάσεις και να βρεθείς φάτσα κάρτα απέναντι από την αντίπαλη εστία...

Παραλίγο να πληρώσει από τα λάθη του

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου είχαμε ένα ρεσιτάλ από τους παίκτες στο πούλημα της μπάλας. Μάλιστα στο 49ο λεπτό χάθηκε η πρώτη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους. Ο Γκέρετς από το ύψος του πέναλτι έπιασε το σουτ με τον Βιτόλο να τρέχει για να προλάβει τα χειρότερα και τα κατάφερε καθώς κόντραρε στο σώμα του με την μπάλα να βγαίνει κόρνερ.

Αποφάσισε να χτυπήσει το παιχνίδι

Όσο το σκορ παρέμενε στο ρευστό 1-0 ο Κόστερ αποφάσισε να ξεκινήσει τις αλλαγές βάζοντας δυο παίκτες βασικούς τους Νταλμά και Ντιράρ προκειμένου να γίνει πιο επιθετικός και να ενισχύσει το κέντρο του.

Προβλήματα σε επίθεση και άμυνα

Ο Δικέφαλος στο 63ο λεπτό θα μπορούσε να καθαρίσει το παιχνίδι όμως ο Σαλπιγγίδης από πλεονεκτική θέση την έστειλε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι ύστερα από σέντρα του Ζουέλα. Έχει πέσει αισθητά ο ρυθμός του ΠΑΟΚ και δεν μπορεί να βρει λύσεις επιθετικά, ενώ και αμυντικά έχει προβλήματα. Ο Χάβος βλέποντας πως έχει χάσει το κέντρο αποφάσισε να βγάλει τον Ίβιτς και να βάλει τον Ελ Ζαρ. Στο παιχνίδι πέρασε και ο Αθανασιάδης αντικαθιστώντας τον Σαλπιγγίδη.

Ισοφάρισε η Μπριζ... πάγωσε η Τούμπα

Ο ΠΑΟΚ έπαιζε με την φωτιά στο τέλος και το πλήρωσε. Το αν θα είναι ακριβά θα φανεί στην Κροατία. Στο 89' τα τραγικά λάθη της αμυντικής γραμμής και η έλλειψη συγκέντρωσης έδωσαν το δικαίωμα στην Μπριζ να ισοφαρίσει και να... βουβάνει την Τούμπα με τον κόσμο να φεύγει πικραμένος από το γήπεδο.

MAN OF THE MATCH: Ο Αντελίνο Βιερίνια με το γκολ που πέτυχε και τις ενέργειες του ήταν ότι το καλύτερο υπήρχε επιθετικά στο γήπεδο. Ο Πορτογάλος για ένα ακόμη παιχνίδι απέδειξε γιατί η μετοχή του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο παραμένει υψηλή

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Τα λάθη που έκαναν οι παίκτες του ΠΑΟΚ κυρίως στο δεύτερο μέρος έδωσαν δικαιώματα στους Βέλγους να το... πιστέψουν. Τελικά την... μαχαιριά την έριξαν στο 89'.

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ: Ο Πάμπλο Γκαρσία ήταν κάτι σαν τις μπαταρίες Ντούρασελ. Όταν οι υπόλοιποι αμυντικοί σταματούσαν αυτός ήταν εκεί και έκοβε κάθε υποψία επιθετικής προσπάθειας της Μπριζ.

Η ΓΚΑΦΑ: Δεν στοίχισε ένα συγκεκριμένο λάθος. Στοίχισε η νοοτροπία που έδειξαν οι παίκτες του Μάκη Χάβου μετά το 1-0. Με τον ενθουσιασμό και την βοήθεια του κόσμου θα μπορούσαν να πετύχουν ένα ακόμη και γκολ και να είχε τελειώσει το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο. Όμως δεν εκμεταλλεύτηκαν τα δώρα του αντιπάλου και στο φινάλε το πλήρωσαν με το τέρμα της ισοφάρισης.

ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Ο Μάρκ Κόρτνει έκοψε δυο φορές τους παίκτες του ΠΑΟΚ που βγαίνανε στην αντεπίθεση χωρίς να υπάρχει λόγος καθώς η μπάλα ήταν στην κατοχή των παικτών του Δικεφάλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...