ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Βιεϊρίνια: «Δεν είχαμε συγκέντρωση»

Βιεϊρίνια: «Δεν είχαμε συγκέντρωση»
Η νίκη είναι το ζητούμενο, όμως και ισοπαλία θα είναι αρκετή για τον ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση με την Ντιναμό στο Ζάγκρεμπ, που σύμφωνα με τον Αντελίνο Βιεϊρίνια είναι και αποτέλεσμα εφικτό. Αναλυτικά ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός και σκόρερ του ΠΑΟΚ ανέφερε: «Αν κερδίζουμε με 1-0, χάνουμε πολλές ευκαιρίες και μετά την αυτοσυγκέντρωσή μας, τότε έρχεται αυτό το αποτέλεσμα. Στα τελευταία λεπτά δεν είχαμε αυτοσυγκέντρωση».

Για το τι θέλουν με Ντιναμό: «Όπως είπαμε προηγουμένως θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο ελληνικό πρωτάθλημα και για το ματς με την Ντιναμό μια ισοπαλία είναι ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Θα πρέπει να παίξουμε όπως σε όλα τα παιχνίδια, να παίξουμε καλύτερα από σήμερα και να περάσουμε στην επόμενη φάση».

Για την συνέχεια: «Πρέπει να συνεχίζουμε να δουλεύουμε και όπως είδε και ο κόσμος στα 90 λεπτά παίζαμε καλά και ήμασταν καλύτερη ομάδα, αλλά δεν πήραμε αυτό που θέλαμε».

Σακελλαρίου: «Η νίκη στόχος στην Κροατία»

Από την πλευρά του ο Λευτέρης Σακελλαρίου ανέφερε πως ο στόχος του ΠΑΟΚ στον αγώνα της Κροατίας με την Ντιναμό θα πρέπει να είναι μόνο η νίκη: «Από τη στιγμή που δεχθήκαμε το 1-1 αιφνιδιαστήκαμε και δεν καταφέραμε να αντιδράσουμε. Πρέπει να αποδεχθούμε αυτό το αποτέλεσμα. Πλέον υπάρχει το παιχνίδι της Κροατίας, όπου μοναδικός στόχος μας πρέπει να είναι η νίκη».

Ο Στέφανος Αθανασιάδης από μέρους του τόνισε: «Ήμασταν καλύτεροι από την Μπριζ, αλλά μία άτυχη στιγμή έφερε την ισοπαλία. Το ξεχνάμε αυτό το ματς, για να δουλέψουμε για το επόμενο.

Σίγουρα η Μπριζ μας απείλησε αλλά σε όλη την διάρκεια του ματς ήμασταν καλύτεροι. Αξίζαμε τη νίκη. Προσωπικά δουλεύω για να έρθουν καλύτερες μέρες για μένα.

Ο κόσμος δεν βλέπει πρόσωπα. Βλέπει προσπάθειες. Θα είναι ένα δύσκολο ματς αυτό που έρχεται στο Γιουρόπα Λιγκ. Θα πάμε για τη νίκη και την πρόκριση στην Κροατία.

Σίγουρα στα ματς της Ευρώπης παίξαμε πολύ καλά. Αξίζουμε την πρόκριση. Στο επόμενο ματς θα πρέπει από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό να παλέψουμε για να βγει κάτι θετικό.

Οι ισοπαλίες και οι ήττες είναι μες στο πρόγραμμα. Έχουμε τώρα στο πρωτάθλημα ένα σημαντικό ματς με την ΑΕΛ. Εκεί θα πάμε για τους τρεις βαθμούς της νίκης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...