ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Συνεχίζει ο Βαλβέρδε!

Συνεχίζει ο Βαλβέρδε!
Το... σίριαλ με τον Ερνέστο Βαλβέρδε μάλλον θα έχει αίσιο τέλος για τον Ολυμπιακό όσο αφορά την παρουσία του στο λιμάνι και την επόμενη σεζόν! Σύμφωνα με πληροφορίες ο Βάσκος τεχνικός πήρε την μεγάλη απόφαση να μείνει!Επέστρεψε για να συνεχίσει την δουλειά του και την επόμενη σεζόν! Αναφερόμαστε φυσικά στον Ερνέστο Βαλβέρδε, τον οποίο οι τελευταίες πληροφορίες εμφανίζουν να έχει αποφασίσει να παραμείνει στον Ολυμπιακό και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο Ισπανός όπως όλα δείχνουν θα πει το ναι στον Βαγγέλη Μαρινάκη στην συνάντηση που θα έχουν οι δύο άνδρες την Πέμπτη. Βέβαια οι οριστικές εξελίξεις θα υπάρξουν μετά το πέρας της επαφής αυτής, που θα είνα και η πλέον καθοριστική, όμως την δεδομένη χρονική στιγμή η πλάστιγγα έχει γείρει για τα καλά υπέρ της παραμονής του.

Σίγουρα πρόκειται για μία ιδιαίτερη περίπτωση προπονητή, ο οποίος προ δύο ετών είχε αλλάξει ουκ ολίγες φορές γνώμη για το θα έμενε ή όχι στον Ολυμπιακό και φυσικά δεν πρέπει ν' αποκλειστεί τελείως το να υπάρξει και τώρα κάτι ανάλογο. Όμως στην παρούσα φάση ο ίδιος έκρινε πως το καλύτερο για το μέλλον του είναι το να συνεχίσει στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Στον Ολυμπιακό άλλωστε ο Βάσκος έχει βρει το ιδανικό εργασιακό περιβάλλον ενώ έχει βρει μία διοίκηση που τον στηρίζει τα μέγιστα και έναν κόσμο που τον λατρεύει! Παράλληλα έχει ένα πολύ καλό συμβόλαιο αλλά και το μεγάλο αγωνιστικό κίνητρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...