ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Ερ - ΝΑΙ - στο

Ερ - ΝΑΙ - στο
Στον πάγκο του Ολυμπιακού θα βρίσκεται και την επόμενη σεζόν ο Ερνέστο Βαλβέρδε, αφού στη συνάντησή του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη ο Βάσκος είπε το πολυπόθητο «ναι» στον μεγαλομέτοχο των Πειραιωτών, όπως σας είχε προϊδεάσει από την Τετάρτη το gazzetta.gr!

Το gazzetta.gr βρέθηκε στην εταιρεία «Capital», όπου έγινε το ραντεβού των δύο ανδρών. Η δίωρη συνάντηση του Βάσκου με τον Βαγγέλη Μαρινάκη πραγματοποιήθηκε μέσα σε πολύ καλό κλίμα. Ο Βάσκος είπε το «ναι» στον Βαγγέλη Μαρινάκη και θα οδηγήσει τον Ολυμπιακό στο Champions League της επόμενης σεζόν.

Στις 16:10 ο Βαλβέρδε βγήκε από τα γραφεία της ναυτιλιακής εταιρίας του Βαγγέλη Μαρινάκη, χωρίς να κάνει πάντως κάποια δήλωση στους δημοσιογράφους. Ο Βάσκος είχε φτάσει στα γραφεία στις 13.50 ενώ ο πρόεδρος των πρωταθλητών Ελλάδας προσήλθε σε αυτά στις 14.07.

Αμέσως μετά την αποχώρηση του «τσινγκούρι» από το κτίριο της «Capital» στον Πειραιά, εκπρόσωπος του Βαγγέλη Μαρινάκη τόνισε στους δημοσιογράφους που βρέθηκαν έξω από τον χώρο ότι ο Ισπανός θα μείνει στο τιμόνι του συλλόγου. Αξίζει να σημειωθεί πως από τη στιγμή που ο Βάσκος είπε το «ναι» στον μεγαλομέτοχο των Πειραιωτών, οι δύο άνδρες συζήτησαν για τις μεταγραφές και τις κινήσεις που θα γίνουν ενόψει της νέας σεζόν, ώστε ο Ολυμπιακός να παρουσιαστεί δυνατός στο επερχόμενο Champions League αλλά και να διατηρήσει τα πρωτεία στην Ελλάδα...

Φυσικά θα υπάρξουν και άλλες επαφές για τον προγραμματισμό της νέας σεζόν. Τέλος, να αναφέρουμε ότι επίσημα επί του θέματος, τόσο ο Βαγγέλης Μαρινάκης, όσο και ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα τοποθετηθούν μετά το ματς-φιέστα της Κυριακής με τη Λάρισα.

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...