ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Ήρθε ο μάνατζερ του Λέτο!

Ήρθε ο μάνατζερ του Λέτο!
Στην Αθήνα βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta ο Φερνάντο Κοσεντίνο, ατζέντης του Σεμπάστιαν Λέτο και όλα δείχνουν πλέον πως στον Παναθηναϊκό θα διαπραγματευτούν την πώληση του. Υποψήφια και η Πόρτο!

Η δεινή οικονομική θέση που έχουν περιέλθει στο «τριφύλλι» είναι δεδομένη και… σφραγίστηκε με τον πιο εύγλωττο τρόπο και στο διοικητικό συμβούλιο της περασμένης Τρίτης. Οπότε από την στιγμή που στον ορίζοντα δεν υπάρχει… φως, η πώληση βασικών παικτών (κάτι που βρίσκει αντίθετους εκατομμύρια φίλους του Παναθηναϊκού) είναι «μέρος του παιχνιδιού επιβίωσης».

Την αρχή ίσως κάνει ο Σεμπάστιαν Λέτο, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr o μάνατζερ του Φερνάντο Κοσεντίνο είναι στην Αθήνα για να υπάρξει επαφή με ανθρώπους του Παναθηναϊκού. Δεν αποκλείεται μάλιστα να έχει μαζί του και πρόταση από άλλα ευρωπαϊκά club ενώ μια από τις ομάδες που εξετάζει από κοντά την περίπτωση του Αργεντίνου είναι και η Πόρτο. Αξίζει να τονιστεί πως για την παραχώρηση του, οι «πράσινοι» θα αξιώσουν ένα ποσό που θα φτάνει στα 5 εκ. ευρώ.

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...