ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Πάλι πλάκα έκανε η Πόρτο!

Πάλι πλάκα έκανε η Πόρτο!
Η Πόρτο ταξίδεψε στη Μόσχα για το... τυπικό της υπόθεσης απέναντι στη Σπαρτάκ μετά το 5-1 του πρώτου αγώνα, έριξε νέα... μεγαλοπρεπέστατη πεντάρα στους Μοσχοβίτες (5-2) και πήρε πανηγυρικά την πρόκριση στα ημιτελικά!Ο... απίθανος Χουλκ!

Μετά το 5-1 του πρώτου αγώνα ο Βαλερί Κάρπιν δεν είχε και πολλά περιθώρια και αποφάσισε να ξεκινήσει το παιχνίδι με άκρως επιθετικό σχήμα. Η Πόρτο από την άλλη δεν άλλαξε διάταξη και εμφανίστηκε στο «Λουζνίκι» με τη συνήθη τακτική της. Μόλις στο 7' του αγώνα οι Μοσχοβίτες έφτασαν κοντά στο γκολ, όταν ο ΜακΓκίντι έκανε πολύ ωραία προσπάθεια στην περιοχή των Πορτογάλων, «άδειασε» τον Ρολάντο με εξαιρετική ντρίμπλα, όμως το σουτ του έδιωξε σε κόρνερ ο Έλτον. Αυτή ήταν και η μοναδική καλή στιγμή που δημιούργησαν οι γηπεδούχοι στο πρώτο μέρος... Στο 28' ο Χουλκ άνοιξε το σκορ, όταν έφυγε μόνος του και πλάσαρε εύστοχα τον Ντίκαν, ενώ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου οι «Δράκοι»... χτύπησαν για δεύτερη φορά, για να τελειώσουν εκεί την υπόθεση πρόκριση. Ο Χουλκ έκανε το δυνατό σουτ, ο Ντίκαν έβγαλε δύσκολα σε κόρνερ και από την εκτέλεσή του ο Κριστιάν Ροντρίγκες με κεφαλιά έκανε το 2-0.

Έκανε... πλάκα η Πόρτο

Οι Πορτογάλοι μπήκαν... φουριόζοι στο δεύτερο μέρος και έκαναν το 3-0 με κεφαλιά του Γκουαρίν στο 47'. Ο Φαλκάο έκανε το σουτ, ο Ντίκαν απέκρουσε, ο Κολομβιανός, όμως, πήρε το ριμπάουντ, έστρωσε στον Γκουαρίν και ο τελευταίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ρώσου τερματοφύλακα. Στο 52' οι Μοσχοβίτες μείωσαν με εξαιρετική ατομική προσπάθεια του Τζιούμπα, ο οποίος πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και νίκησε τον Έλτον, ενώ 2' αργότερα οι Πορτογάλοι έκαναν το 4-1. Ο Χουλκ εκτέλεσε το φάουλ, ο Κρίστιαν Ροντρίγκες πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Φαλκάο με νέα κεφαλιά νίκησε για ακόμη μία φορά τον Ντίκαν.

Ο Άρι είχε περάσει στο παιχνίδι στη θέση του αρνητικού Βέλιτον στο ημίχρονο και στο 72' κατάφερε να μειώσει σε 4-2, όμως τον τελευταίο λόγο είχαν οι παίκτες της Πόρτο, με τον Οταμέντι να διαμορφώνει το τελικό 5-2 στο 89' με σουτ από κοντά. Η Πόρτο πήρε πανηγυρικά την πρόκριση στα ημιτελικά του Europa League, ενώ το μέλλον του Βαλερί Κάρπιν στον πάγκο της Σπαρτάκ μοιάζει να έχει... ημερομηνία λήξης μετά και το κάκιστο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα.

Σπαρτάκ Μόσχας (Βαλερί Κάρπιν): Ντίκαν, Σεσούκοφ, Σουχί, Μακέεφ, Κ. Κομπάροφ (Ντ. Κομπάροφ), Ραφαέλ Καριόκα (Ίμπσον), ΜακΓκίντι, Άλεξ, Γιάκοβλεφ, Βέλιτον (Άρι), Ντζιούμπα

Πόρτο (Βίλας Μπόας): Έλτον, Άλβαρο Περέιρα, Ρολάντο, Οταμέντι, Φουσίλε (Σαπουνάρου), Φερνάντο, Γκουαρίν, Κριστιάν Ριντρίγκες, Μουτίνιο (Ρούμπεν), Χουλκ, Φαλκάο (Χάμες Ροντρίγκες)

Διαιτητής: Βίκτορ Κασάι (Ουγγαρία)

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...