ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Απέρριψε πρόταση για Κουμορτζί

Απέρριψε πρόταση για Κουμορτζί
Στο κενό έπεσε η πρόταση ενός εκατομμυρίου που έκανε η Κολωνία για τον Μπερνάρντ Κουμορτζί, καθώς ο Πανιώνιος την απέρριψε. Οι «κυανέρυθροι» ξεκαθαρίζουν πως δεν πωλούν παίκτη με λιγότερα από δύο εκατομμύρια.Στον Πανιώνιο θα συνεχίσει την καριέρα του μέχρι νεοτέρας ο Μπερνάρντ Κουμορτζί. Οι «κυανέρυθροι» δέχτηκαν πρόταση για τον Γκανέζο μέσο από την Κολωνία, ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ, ωστόσο την απέρριψαν και μάλιστα μίλησαν με τους Γερμανούς μήπως αποκτήσουν δανεικό κάποιον δικό τους παίκτη. Αξίζει να αναφέρουμε πως οι άνθρωποι του Πανιωνίου ξεκαθάρισαν πως δεν πρόκειται να πουληθεί ποδοσφαιριστής είτε στην Ελλάδα, είτε στο εξωτερικό με λιγότερο από δύο εκατομμύρια ευρώ.

Χωρίς τέσσερις η προπόνηση

Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος, στην σημερινή προπόνηση δεν έδωσαν το παρών οι Μπάλαμπαν, Σβέρκος, Ομο. Οι δύο πρώτοι αισθάνθηκαν ενοχλήσεις και αποφασίστηκε για προληπτικούς λόγους να ακολουθήσουν θεραπεία. Ο Ομο υποβάλλεται σε θεραπεία στο πόδι του και για την ώρα τουλάχιστον δεν είναι σίγουρη η συμμετοχή του στο τελευταίο παιχνίδι της περιόδου, αυτό με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Θεραπεία ακολουθεί και ο Κούκετς για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο γόνατό του.

Καμία περίπτωση επιχειρηματία δεν προχώρησε

Τέλος στο θέμα που είχε υπάρξει με τις προθέσεις επιχειρηματιών, δύο τον αριθμό που είχαν εκφράσει την επιθυμία τους να αγοράσουν τον Πανιώνιο, ξεκαθαρίστηκε πως καμία δεν προχώρησε, μιας και η «κυανέρυθρη» ΠΑΕ έκρινε ότι δεν πληρούν τα κριτήρια που η ίδια έχει θέσει, προκειμένου να παραχωρήσει το πακέτο των μετοχών της.

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...