ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Οζίλ: «Θα κερδίσουμε τα πάντα φέτος»

Οζίλ: «Θα κερδίσουμε τα πάντα φέτος»

Την σιγουριά πως η Ρεάλ Μαδρίτης θα είναι πιο δυνατή από πέρυσι και έχει τη δύναμη να κερδίσει όλους τους τίτλους που θα αγωνιστεί, εξέφρασε στην πρώτη συνέντευξη τύπου της σεζόν ο Οζίλ.
 

Ο Γερμανός μέσος, μίλησε για τον Νεϊμάρ, τον Κακά, τον Σαχίν και… τρίπλαρε όταν ρωτήθηκε για το Σούπερ Καπ με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα. 

«Είμαστε πιο δυνατοί από πέρυσι. Πάμε να κατακτήσουμε τα πάντα», είπε ο Οζίλ, και συνέχισε: «Έχουμε την απαραίτητη δύναμη για να κερδίσουμε όλες τις ομάδες του πλανήτη. Είμαι αισιόδοξος πως θα το κάνουμε». 

Για την πιθανή έλευση του Νεϊμάρ, υποστήριξε: «Είναι ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής, αλλά αυτή τη στιγμή το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι στην προσπάθεια που κάνουμε. Μετράμε τις δυνάμεις μας, με τους υπάρχοντες ποδοσφαιριστές». 

Για την διαφαινόμενη αποχώρηση του Κακά ο οποίος δεν φαίνεται στα αρχικά πλάνα του Μουρίνιο, πρόσθεσε: «Είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για την ομάδα. Η σχέση μου μαζί του, είναι εξαιρετική. Ο Κακά έχει μεγάλη επιρροή αλλά πρέπει να του δώσουμε χρόνο». Ενώ για την έλευση του Σαχίν που παίζουν στην ίδια θέση όπως εξάλλου και με τον Κακά, ο Οζίλ, είπε: «Είναι μεγάλος ποδοσφαιριστής και μπορεί να γίνει πολύ σημαντικός για μας». 

Ο Γερμανός μέσος δεν θέλησε να μιλήσει για το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς που πλησιάζει. Στις 17 Αυγούστου θα διεξαχθεί ο τελικό του Σούπερ Κάπ Ισπανίας με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα. «Δεν θέλω να μιλάω για αυτό. Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στην προετοιμασία και έχουμε να κάνουμε πολλά πράγματα…» 


Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...