ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Χάινκες: «Το χειρότερό μας παιχνίδι!»

Χάινκες: «Το χειρότερό μας παιχνίδι!»
Ο προπονητής της Μπάγερ Λεβερκούζεν, Γιούπ Χάινκες, μιλώντας μετά τον αγώνα με τον Άρη παραδέχθηκε πως η ομάδα του έκανε το χειρότερό της παιχνίδι. Γιούπ Χάινκες: «Πιστεύω ότι ήταν ο χειρότερος αγώνας της χρονιάς που έκανε η ομάδα μου. Ξέραμε από τον πρώτο αγώνα ότι θα είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα με καλή άμυνα που ούτε εύκολα μπορούμε να την διασπάσουμε αλλά ούτε να κάνουμε πολλές ευκαιρίες ούτε να αποτρέψουν αυτές του Άρη. Πιστεύω ότι υπάρχουν αγώνες που είσαι ο τυχερός της υπόθεσης για αυτό και θα πρέπει την Κυριακή να δείξουμε μία άλλη εικόνα στο παιχνίδι για το πρωτάθλημά μας.

Για τον Άρη υπάρχουν πλέον δύο αγώνες, όπου μπορεί να πάρει θετικά αποτελέσματα. Έπαιξε παθιασμένα με το μόνο που του έλειπε ήταν ότι δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που είχε έχοντας και τα κόρνερ υπέρ του.

Ο Άντλερ είναι ένας εξαιρετικός τερματοφύλακας και είναι την στιγμή αυτή σε εξαιρετική φόρμα. Εμείς δεν παίξαμε καλά με τον Αρη να ήταν δίκαιο να κερδίσει. Εμείς ίσως να χάσαμε την ροή μας αφού είχαμε δύο μέρες παραπάνω για να ξεκουραστούμε χωρίς αυτό να αποτελεί δικαιολογία».

Όσον αφορά την ομάδα μου δεν παίξαμε καλά. Τον τελευταίο καιρό έχουμε δείξει μεγάλο πάθος και θεωρώ ότι την Κυριακή θα δείξουμε ένα καλύτερο πρόσωπο στον αγωνιστικό χώρο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...