ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Kούδας: "Δικαιούται την ευκαιρία ο Χάβος"

Ο Γιώργος Κούδας Για την μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Βιγιαρεάλ μίλησε ο Γιώργος Κούδας στον "Sentra 103,3". Ο παλαίμαχος άσος του "δικέφαλου" του βορρά έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στον Μάκη Χάβο, τονίζοντας πως θα πρέπει να παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας. Επίσης, εξέφρασε την άποψη ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να προκριθεί.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Κούδα:

Για την ευρωπαϊκή πορεία του ΠΑΟΚ:
«Δεν πρέπει να αποπροσανατολιζόμαστε και να βλέπουμε σε ένα επίπεδο, αυτό θα πρέπει να ακολουθηθεί και στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο. Το επίπεδο της Ευρώπης είναι πολύ πιο ανεβασμένο, όμως δεν παύουν να είναι όλοι θεσμοί. Χθες τον είδα πολύ καλύτερο από τα δύο-τρία πρώτα παιχνίδια. Εδειξε σημεία βελτίωσης, η ομάδα ήταν πειθαρχημένη, ήξερε τι ήθελε, δεν δέχτηκε πολύ πίεση παρόλα τα ονόματα που έχει η Βιγιαρεάλ, είχε περισσότερες ευκαιρίες ο ΠΑΟΚ».

Για τον Μάκη Χάβο: «Το θέμα προπονητής στην Ελλάδα είναι το πιο παρεξηγημένο γιατί δεν έχουμε την παιδεία και δεν έχουμε λειτουργήσει σωστά. Εχω μεγάλη εμπειρία από προπονητές και λέω ότι δεν πρέπει να αμφισβητούμε τα παιδιά μας. Ο Χάβος δεν κάνει τίποτα παραπάνω από αυτά που έκανε και ο Δερμιτζάκης. Φέτος 5-6 παιδιά είναι στην τεχνική ηγεσία ελληνικών ομάδων, τι περισσότερο θα έφερνε ξένος προπονητής; Βεβαίως δικαιούται ευκαιρία γιατί είναι πάρα πολύ δύσκολο να αντέξεις την πίεση μετά την αλλαγή προπονητή και του αξίζουν συγχαρητήρια. Σε όλα αυτά τα παιχνίδια έκανε και αλλαγές και διαφοροποιήσεις και του έχουν πετύχει».

Για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ: «Ζήτημα αν διαφέρουν μία-δύο ομάδες στην Ευρώπη που παίζουν ελκυστικό ποδόσφαιρο, όλοι κοιτάζουν να μην δεχτούν γκολ, σε αυτό το σύστημα και την λογική βασίζονται όλοι οι προπονητές και στην Ελλάδα».

Για την πρόκριση: «Αρχικά η Βιγιαρεάλ είχε τον πρώτο λόγο, στη συνέχεια με σωστή διαχείριση έφτασε σε αυτό το σημείο, αν διαχειριστεί και στην συνέχεια με τον ίδιο τρόπο τα παιχνίδια που απομένουν, μπορεί να περάσει στην επόμενη φάση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...