ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Τσιρίλο: "Ευχαριστώ... for this"

Ο Τσιρίλο στην προπόνηση του ΠΑΟΚ Ο Μπρούνο Τσιρίλο ευχαρίστησε στα ελληνικά, μέσω του "Sentra 103,3", τον κόσμο του ΠΑΟΚ για τη συμπαράσταση που δείχνει στην ομάδα στις δύσκολες στιγμές και υποσχέθηκε το "100% της προσπάθειας όλων" σε κάθε παιχνίδι. Προειδοποίησε εξάλλου πως "η μηχανή του ΠΑΟΚ τώρα παίρνει μπροστά".

Αναλυτικά τα βασικότερα σημεία των δηλώσεων του:

Για τη νίκη επί της Βιγιαρεάλ:
«Ηταν σημαντική νίκη για όλους μας, για όλο τον κόσμο του ΠΑΟΚ, για την ομάδα συνολικά. Είχαμε χρόνια να κάνουμε τέτοια νίκη. Ηταν σπουδαία διότι όλοι θέλουμε να περάσουμε αυτό τον γύρο και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για τον ΠΑΟΚ. Το Europa League είναι σίγουρα κάτι ιδιαίτερο για εμάς και νομίζω πως όλοι οι παίκτες θέλουν να συνεχίσουμε στην Ευρώπη».

Για την απόδοση της ομάδας: «Κάθε χρονιά στον ΠΑΟΚ είναι διαφορετική, είναι λογικό να υπάρχουν προβλήματα. Νομίζω πως η μηχανή του ΠΑΟΚ τώρα παίρνει μπροστά και όλοι πρέπει να συνεχίσουν. Ολοι οι παίκτες θέλουμε να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια, αλλά δεν είναι δυνατό φυσικά. Όμως όλοι δίνουμε το 100% για αυτό. Το σημαντικό είναι πως τώρα ο ΠΑΟΚ λίγο-λίγο να μπαίνει στη γραμμή της προηγούμενης σεζόν, επιστρέφουμε και βρίσκουμε το καλό μας πρόσωπο».

Για το αν έχει επηρεάσει το ξεκίνημα από νωρίς στις αγωνιστικές υποχρεώσεις: «Δεν έχουμε επηρεαστεί που ξεκίνησε η σεζόν από νωρίς. Το ζητούμενο ότι ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στη ζωή, ότι όλοι θα δουν πλέον τον ΠΑΟΚ που γνώριζαν. Και αυτή η νίκη και η προηγούμενη στο πρωτάθλημα μας δίνει δύναμη. Ολοι στον ΠΑΟΚ είναι σαν οικογένεια».

Το μήνυμά του στους οπαδούς (σ.σ. γελώντας όταν του ζητήθηκε στα ελληνικά): «Δυσκολεύομαι λίγο σε τέτοια θέματα. Ξέρω ότι τους στενοχωρήσαμε κάποιες φορές, αλλά ήταν κοντά μας στα δύσκολα. Μείναμε όλοι μαζί και αυτό είναι το σημαντικό. Αλλωστε αυτό είναι η δύναμη αυτής της ομάδας. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι τρομεροί... «Ευχαριστώ πολύ for this». Εύχομαι να μας κρατήσει όλους κοντά αυτή η νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...