ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

"Eιλικρινά συγγνώμη..."

O Μπατίστ με αντίπαλο τον Οστοιτς "Το μόνο που μπορώ να πω είναι "συγνώμη". Μετανιωμένος για την απαράδεκτη ενέργεια του να πατήσει στο κεφάλι (!) τον Σάσα Όζμπολτ στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Ολύμπια στην Λιουμπλιάνα, εμφανίστηκε ο Μάικ Μπατίστ. Ο Αμερικάνος άσος του "τριφυλλιού", ο οποίος δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες ενέργειες, τόνισε πως θα επικοινωνήσει και τηλεφωνικά με τον Οζμπολτ.

"Ήταν κάτι που ούτε ο ίδιος μπορώ να πιστέψω ακόμη ότι έκανα. Ζήτησα συγνώμη χθες, αλλά θα προσπαθήσω να του μιλήσω και σήμερα, τηλεφωνικά και να του ξαναπώ ένα μεγάλο και ειλικρινές "συγνώμη". Ήταν ένα πολύ μεγάλο λάθος και λυπάμαι ειλικρινά... Είναι κάτι που δεν έπρεπε να είχε συμβεί", ήταν τα λόγια του... μετανιωμένου Μάικ.
O Μπατίστ με τον Οζμπολντ στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Ολύμπια
"Με χτύπησε και μου είπαν ότι το έκανε επίτηδες. Δεν κατάλαβα ακριβώς τι έγινε. Είδα τα αποτελέσματα στον καθρέφτη. Ευτυχώς μπορώ να παίξω και στο επόμενο παιχνίδι", ήταν το σχόλιο του Σάσο Όζμπολτ που έκανε ράμματα λίγο πιο πάνω από το φρύδι και στα χείλια!

Αξίζει να αναφερθεί πως αμέσως μετά το περιστατικό αυτό, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς σχεδόν μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και έστειλε τον Μπατίστ να ζητήσει συγγνώμη από τον συναθλητή του ενώ θέλοντας προφανώς να τον τιμωρήσει για την απαράδεκτη αυτή του ενέργεια, τον κράτησε στη συνέχεια για αρκετή ώρα στον πάγκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...