ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Μαδριλένικο ντέρμπι στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου"

Το Σαντιάγκο Μπερναμπέου Το μεγάλο ντέρμπι της Μαδρίτης δεσπόζει στο πρόγραμμα της 10ης ημέρας του ισπανικού πρωταθλήματος. Η πρωτοπόρος και αήττητη Ρεάλ υποδέχεται το βράδυ της Κυριακής στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» την Ατλέτικο, με στόχο να προσθέσει στο ενεργητικό της ακόμη μία νίκη και να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι «μερένγκες» αποδίδουν τον τελευταίο καιρό εξαιρετικό ποδόσφαιρο, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να διανύει περίοδο... δαιμονισμένης φόρμας, και σαφώς μπαίνουν στο ντέρμπι με την «ταμπέλα» του φαβορί. Αλλωστε, οι «ροχιμπλάνκος» δεν έχουν κερδίσει τη μεγάλη αντίπαλό τους εδώ και έντεκα χρόνια, ενώ ο Κίκε Σάντσεθ Φλόρες προβληματίζεται για την παρατεινόμενη «αφλογιστία» του Ντιέγκο Φορλάν.

Την ίδια ημέρα η Μπαρτσελόνα δοκιμάζεται στο «Αλφόνσο Πέρεθ» απέναντι στην πάντα αξιόμαχη Χετάφε, με στόχο να διατηρήσει το απόλυτο νικών μακριά από το «Καμπ Νου» και να εκμεταλλευτεί τυχόν «στραβοπάτημα» της Ρεάλ, που θα της επιτρέχει να επανέλθει στην κορυφή.

Ο Τσάβι, που αγωνίστηκε 90 λεπτά την Τρίτη στην Κοπεγχάγη, ενδέχεται να προφυλαχθεί και να μη βρίσκεται στην αρχική ενδεκάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα, αφού ακόμη δεν είναι 100% έτοιμος μετά τον τραυματισμό του στον αχίλλειο τένοντα.

Με σπουδαίο ματς ολοκληρώνεται η αγωνιστική το βράδυ της Δευτέρας, καθώς η Σεβίλη υποδέχεται στο «Σάντσεθ Πιχουάν» τη Βαλένθια και θέλει να επιστρέψει στις νίκες (μετά τη συντριβή του περασμένου Σαββάτου από την Μπαρτσελόνα) και να πιάσει τις «νυχτερίδες» στη βαθμολογία.

Η Βιγιαρεάλ, μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ελπίζει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και να διατηρηθεί κοντά στην κορυφή, υποδεχόμενη την Αθλέτικ Μπιλμπάο, ενώ η Εσπανιόλ φιλοξενεί τη Μάλαγα, που θα έχει για πρώτη φορά στον πάγκο της τον Χιλιανό Μανουέλ Πελεγκρίνι.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής της Πριμέρα Ντιβιζιόν
Ρεάλ Σοσιεδάδ-Σανταντέρ 6/11
Εσπανιόλ-Μάλαγα 6/11
Σαραγόσα-Μαγιόρκα 7/11
Βιγιαρεάλ-Αθλέτικ Μπιλμπάο 7/11
Αλμερία-Σπόρτινγκ Χιχόν 7/11
Οσασούνα-Χέρκουλες 7/11
Λεβάντε-Λα Κορούνια 7/11
Χετάφε-Μπαρτσελόνα 7/11
Ρεάλ Μαδρίτης-Ατλέτικο Μαδρίτης 7/11
Σεβίλη-Βαλένθια 8/11

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...