ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Η «συγγνώμη» του Μπατίστ

Η «συγγνώμη» του Μπατίστ (video)
Την... μεταμέλειά του για την απαράδεκτη ενέργειά του στον αγώνα με την Ολίμπια Λουμπλιάνας γνωστοποίησε ο Μάικ Μπατίστ, με τον Δημήτρη Ιτούδη να αναφέρεται στον προσεχή εντός έδρας αγώνα του Παναθηναϊκού με το Περιστέρι (6/11, 7.00μ.μ, ΕΤ-1). Ο Αμερικανός πάουερ-φόργουορντ των «πράσινων, Μάικ Μπατίστ, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, για την βίαια αντίδρασή του απέναντι στον Σάσο Όζμπολτ, τόνισε: «Το μόνο που μπορώ να πω είναι ''συγγνώμη''. Ήταν κάτι που ούτε ο ίδιος μπορώ να πιστέψω ακόμη ότι έκανα. Ζήτησα συγγνώμη χθες, αλλά θα προσπαθήσω να του μιλήσω και σήμερα, τηλεφωνικά και να του ξαναπώ ένα μεγάλο και ειλικρινές ''συγγνώμη''. Ήταν ένα πολύ μεγάλο λάθος και λυπάμαι ειλικρινά… Είναι κάτι που δεν έπρεπε να είχε συμβεί».

Ιτούδης: «Χάσαμε τις κατοχές»

Από την πλευρά του, ο άμεσος συνεργάτης του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στον πάγκο των πρωταθλητών Ελλάδος, Δημήτρης Ιτούδης, αναφέρθηκε στην ήττα από την Ολίμπια Λουμπλιάνας, αλλά και την προσεχή αναμέτρηση με την ομάδα των δυτικών προαστίων: «Το πρώτο στοιχείο είναι ότι θα πρέπει να προσαρμοστούμε άμεσα, γιατί έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με το Περιστέρι. Γι’ αυτό θα πάμε σήμερα να κάνουμε προπόνηση (8μ.μ.) και να δούμε κάποια αγωνιστικά σημεία από τον αντίπαλό μας, που είναι μια ομάδα πάντα υπολογίσιμη, μια ομάδα που διαθέτει αρκετούς δημιουργούς και εκτελεστές.

Υπάρχουν τα δύο πόιντ γκαρντ ο Βαγγέλης Μάντζαρης και ο Μότσνικ. Είναι και οι δύο διεισδυτικοί και δημιουργούν καταστάσεις για τους άλλους, αλλά και για τους εαυτούς τους. Ο Δημήτρης Παπανικολάου έχει τεράστια εμπειρία, παίζει πολύ καλά όλα αυτά τα χρόνια και είναι σημαντική προσθήκη για την ομάδα του Περιστερίου και στο χαμηλό ποστ και στα close out και στα spot up σουτ. Είναι καλός και έμπειρος. Υπάρχει ο Κινγκ, ο οποίος είναι σκόρερ, έχει φάσεις δικές του και πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί πάνω του.

Οι ψηλοί του μπορούν να παίξουν με πρόσωπο στο καλάθι ώστε να ανοίξουν τις αντίπαλες άμυνες. Και ο Τσιάκος και ο Λούμπι. Είναι ομάδα που μπορεί να παίξει καλά στο μισό γήπεδο. Έχει συγκεκριμένο επιθετικό προσανατολισμό και σημαντικό θα είναι για εμάς να ελέγξουμε το αμυντικό μας ριμπάουντ και να μπορέσουμε να ελέγξουμε στο να μην μπουμε στη διαδικασία να χάσουμε τόσες μπάλες όσες χάσαμε χθες.

Είναι το πρώτο παιχνίδι στο οποίο χάσαμε τις κατοχές και το πληρώσαμε. Αν θέλουμε να βγούμε έξυπνοι και κερδισμένοι από αυτή την ήττα, θα πρέπει να βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα, τα οποία πιστεύω ότι και οι παίκτες μας θα σκεφτούν και θα δούμε κομμάτια από αυτό το παιχνίδι. Θα πρέπει να εστιάσουμε στο Περιστέρι. Μας ανησυχούν πράγματα και περιμένουμε να δούμε και τι θα γίνει με τους τραυματίες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...