ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Στην λίστα ο Εμάνουελσον!

Στον Ολυμπιακό προτάθηκε και εξετάζεται με προσοχή η περίπτωση απόκτησης του Ούρμπι Εμάνουελσον, ο οποίος το καλοκαίρι μένει ελεύθερος από τον Άγιαξ!
Πρόκειται για έναν εξαιρετικό παίκτη, ο οποίος φημίζεται για την ταχύτητα του και την τεχνική του κατάρτιση, η οποία του δίνει την δυνατότητα να αγωνιστεί με την ίδια άνεση τόσο ως αριστερός μπακ όσο και ως χαφ.

Η διοίκηση του "Αίαντα" έκανε πρόσφατα πρόταση ανανέωσης στον παίκτη την οποία, όμως, ο 24χρονος αρνήθηκε, καθώς θεωρεί ότι έφτασε η στιγμή να ανοίξει τα... φτερά του για άλλες πολιτείες.
Στην λίστα ο Εμάνουελσον
Άλλωστε, ο Εμάνουελσον μαζί με τον Στεκέλμπουργκ αποτελούν τους τελευταίους των... Μοϊκανών, καθώς αρκετοί από τους παίκτες που ξεκίνησαν μαζί στον Άγιαξ, όπως οι Σνάιντερ και Βαν Ντε Φάαρτ διαπρέπουν σε Αγγλία και Ιταλία, .

Ο Εμάνουελσον έχει 12 συμμετοχές στην Εθνική Ολλανδίας και στον Άγιαξ αγωνίζεται από το 2004. Έχει 166 συμμετοχές και 17 γκολ ενώ φέτος έχει σημειώσει ένα γκολ σε 12 συμμετοχές. Η τελευταία συμμετοχή με την εθνική Ολλανδίας ήταν στις 8 Οκτωβρίου κόντρα στην Μολδαβία για τα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...