ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

«Τζιμπρίλ, σε πάω»!

«Τζιμπρίλ, σε πάω»!
Ο Γιώργος Καραμέρος λύνει μέσω του gazzetta.gr την παρεξήγησή του με τον Τζιμπρίλ Σισέ… αποθεώνει τον Γάλλο για τον χαρακτήρα του και στέλνει χιουμοριστικό μήνυμα στον άσο του Παναθηναϊκού.
«Τα πήρε ο Σισέ με Καραμέρο» ήταν το πρωτοσέλιδο της «Γάτας» που έβγαλε στον… αφρό της δημοσιότητας τον διάλογο ανάμεσα στον γνωστό παρουσιαστή του «ΑΝΤ-1 » και τον Γάλλο φορ του Παναθηναϊκού κατά την διάρκεια εκδήλωσης γνωστής αθλητικής εταιρίας. Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον Γιώργο Καραμέρο, ο οποίος μίλησε για παρεξήγηση που δεν έχει συνέχεια, σχολίασε με τα καλύτερα λόγια τον χαρακτήρα του Τζιμπρίλ ενώ τον… πειράζει με εμφανή διάθεση χιούμορ.
-Τελικά τι έγινε με τον Σισέ;
«Βρεθήκαμε σε μία εκδήλωση. Εγώ πήγα προς το μέρος του, του είπα για πλάκα “αυτό που μας έκανες στο ΟΑΚΑ δεν θα το ξανακάνεις” και εκείνος… αρπάχτηκε, καθώς νόμιζε ότι τον απείλησα. Έγινε μια παρεξήγηση, στην συνέχεια… χαθήκαμε στην μετάφραση και το θέμα τελείωσε. Εννοείται πως ήθελα να τον πείραξω. Εγώ βλέπω μπάλα και γουστάρω».
-Ποια είναι η γνώμη σου για τον Γάλλο;
«Αν και είμαι Ολυμπιακός , μιλάμε για έναν σπουδαίο ποδοσφαιριστή. Θέλω να πω ότι αναγνωρίζω την αξία αλλά και τον σπουδαίο του χαρακτήρα που τον βοήθησε να ξεπεράσει δύο πολύ σοβαρούς τραυματισμούς. Πάντως τον είδα λίγο θιγμένο γιατί παίζει στον Παναθηναϊκό και όχι στον Ολυμπιακό(γελάει)».
-Αν βάλει δύο γκολ και στο Καραϊσκάκη θα βάλεις φανέλα του Παναθηναϊκού στην εκπομπή;
«Δεν νομίζω. Είναι ο Σπύρος(σ.σ Χαριτάτος) Παναθηναϊκός, οπότε νομίζω σε εκείνον θα πηγαίνουν καλύτερα τα πράσινα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...