ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Οκάκα ο νέος... στόχος

Παρά το γεγονός πως βρισκόμαστε ακόμα στο Νοέμβρη, η μεταγραφολογία συνεχίζεται σε έντονους ρυθμούς για τον Παναθηναϊκό. Το νέο όνομα που βγήκε στο προσκήνιο είναι αυτό του Στέφανο Οκάκα της Ρόμα.

Το ταξίδι του Κώστα Αντωνίου στον Παναθηναϊκό ήταν αρκετό για να γεμίσει τις σελίδες των εφημερίδων με ονόματα ποδοσφαιριστών από τη γειτονική χώρα, που φέρονται να απασχολούν τους "πράσινους".
Αυτή τη φορά, η εφημερίδα "Sportday" αναφέρει, πως από κύκλους μάνατζερ διαρρέεται πως ο διευθυντής ποδοσφαίρου του Τριφυλλιού, εξετάζει την περίπτωση του Στέφανο Οκάκα.
Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής ανήκει στη Ρόμα, όμως στο δεύτερο εξάμηνο της περασμένης σεζόν αγωνίστηκε στην Πρέμιερ Λιγκ με τη φανέλα της Φούλαμ.
Πρόκειται για έναν επιθετικό, ο οποίος αγωνίζεται τόσο στην κορυφή όσο και σαν περιφερειακός και έχει θεωρηθεί από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Ιταλικού ποδοσφαίρου. Είναι Νιγηριανής καταγωγής, όμως έχει στην κατοχή του ιταλικό διαβατήριο και έχει αγωνιστεί σε όλες τις "μικρές" εθνικές της "σκουάντρα ατζούρα".
Η καριέρα του:

ΣεζόνΟμάδαΣυμ.Γκολ
2005-σήμεραΡόμα302
2007-2008 (δαν.)Μοντένα337
2009 (δαν.)Μπρέσια162
2010 (δαν.)Φούλαμ112

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...