ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Οι απουσίες της «ερυθρόλευκης» επιστροφής

Οι απουσίες της «ερυθρόλευκης» επιστροφής
Τέσσερις ήταν οι παίκτες που δεν κατάφεραν να δώσουν το «παρών» κατά την επιστροφή του Ολυμπιακού στις προπονήσεις από τις χριστουγεννιάτικες διακοπές.

Η προετοιμασία υπό τις οδηγίες του Ερνέστο Βαλβέρδε για το ματς με τον Ηρακλή στο «Καραϊσκάκη» (16η αγωνιστική) ξεκίνησε σήμερα χωρίς τους Άριελ Ιμπαγάσα, Ντουντού Σουαρένσε, Μάρκο Πάντελιτς και Όλοφ Μέλμπεργκ, των οποίων οι απουσίες είναι δικαιολογημένες.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός με το ισπανικό διαβατήριο βρίσκεται στην Μαδρίτη λόγω μίας δικαστικής διαμάχης που έχει να κάνει με τροχαίο και θα επιστρέψει στην Αθήνα την Πέμπτη.

Ο Ντουντού είναι γνωστό πως βρίσκεται στην Βραζιλία, όπου συνεχίζει το πρόγραμμα αποκατάστασής του. Μάλιστα, από το πόδι του Βραζιλιάνου μέσου αφαιρέθηκαν σήμερα και τα ράμματα που είχαν τοποθετηθεί μετά την επέμβαση στην οποία είχε υποβληθεί.

Όσον αφορά στους Μέλμπεργκ και Πάντελιτς, αμφότεροι απουσίασαν με άδεια.

Στο περιθώριο της προπόνησης της Τρίτης στου Ρέντη ο Ισπανός τεχνικός ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του σοβαρότητα και να παραμείνουν συγκεντρωμένοι στις υποχρεώσεις τους, καθώς το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα.

Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...