ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Καραμανλής: "Με πονάει η θέση της ΑΕΚ"


 Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΑΕΚ, Μπάμπης Καραμανλής, φιλοξενήθηκε στον "Sentra 103,3" και μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ενωση.

Για την αποχώρηση των Παπαδημητρίου - Σταθόπουλου από το Δ.Σ.: "Οι άνθρωποι που ήρθαν φέτος και φτιάξαμε το Διοικητικό Συμβούλιο, ο Χρήστος Παπαδημητρίου και ο Μιχάλης Σταθόπουλος, οι οποίοι ήταν και ενεργά μέλη του Συμβουλίου, ήταν είναι και θα παραμείνουν από τους καλύτερους φίλους μου. Η ιστορία της ΑΕΚ είναι δύσκολη και καθημερινά αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα κουβαλώντας αμαρτίες από το παρελθόν. Σαφώς υπάρχουν προβλήματα κάθε μέρα που βγαίνουν, γεννιούνται και τα ζούμε.
Εκεί μπορούν να υπάρξουν και διαφορετικές απόψεις στο πως θα λυθούν τα προβλήματα του παρελθόντος. Ο κ. Παπαδημητρίου με τον κ. Σταθόπουλο ήθελαν φέτος να είναι καθαρή η χρονιά και να μην πληρωθούν παλαιότερες οφειλές, κάτι που δεν ήταν εφικτό. Επειδή εγώ είμαι ο συνδετικός κρίκος της παλιάς κατάστασης, γιατί είναι ο τρίτος χρόνος που βρίσκομαι εδώ, έπρεπε να διασφαλίσω και να κυνηγήσω ώστε να πληρωθούν και οι παλιές οφειλές κάτι που δεν ήθελαν τα παιδιά να γίνει.
Ήθελαν να τελειώσει φέτος η χρονιά, να μην έχουμε ούτε μισό ευρώ υπόλοιπο και να είναι όλα ξεκάθαρα. Είναι μια διαφορετική αντίληψη. Είναι φίλοι μου βοήθησαν αρκετά αυτούς τους πέντε μήνες και σίγουρα θα συνεχίσουν να βοηθούν, ήδη έχουν αναλάβει και θα τελειώσουν το θέμα του γηπέδου για να εγκατασταθεί η ομάδα στα Άνω Λιόσια.
Η επιλογή είναι οριστική απλά περιμένουμε να γίνει η αλλαγή στον Δήμο Άνω Λιοσίων. Ο κ. Παπαδημητρίου με τον κ. Σταθόπουλο έχουν αναλάβει το κομμάτι αυτό όπως και κάποια άλλα απλά δεν ήθελαν να εκτεθούν άλλο στο κομμάτι του Δ.Σ.".
Για την συνέχεια: "Θα δημιουργηθεί ένα καινούριο Διοικητικό Συμβούλιο και εγώ έχω την βασική ευθύνη της προσπάθειας αυτής. Θα παραμείνω ώστε να τελειώσει φέτος η χρονιά και να συζητήσουμε στο τέλος του χρόνου με τον κ. Φιλίππου ώστε να δούμε τι θα κάνουμε με την ομάδα. Με πονάει πάρα πολύ η θέση της ΑΕΚ, δεν είναι να βρίσκεται στην 11η θέση αλλά να βρίσκεται ψηλά. Η ΑΕΚ όπως ο ΠΑΟΚ και ο Άρης είναι τεράστια μεγέθη. Η ΑΕΚ αντιστέκεται γιατί είναι ΑΕΚ, έχει μάθει να ζει, έχει τον λαό της, την ιστορία της, τα έχει όλα. Οπότε θα περάσουμε την κρίση αυτή όπως την περνάμε πάντα και θα σταθούμε όρθιοι".
Για τους μεταγραφικούς στόχους: "Έχουμε μια συνάντηση σήμερα με τον προπονητή, τον Μηνά Γκέκο και θα μιλήσουμε για όλα αυτά τα θέματα. Προσπαθούμε να φέρουμε έναν πλέι μέικερ και θα το τελειώσουμε θετικά αυτό το κομμάτι. Πιστεύω οτι όλα θα πάνε καλά".
Για το ελληνικό μπάσκετ και την κρίση που περνά: "Το πρόβλημα είναι ότι βρισκόμαστε σε μια πολύ μεγάλη κρίση σε όλα τα επίπεδα, μέσα από αυτή πρέπει το επόμενο διάστημα να γίνουν στοχευμένες κινήσεις ώστε να ξεφύγουν όλες οι ομάδες από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Υπάρχουν προβλήματα στο μπάσκετ και σε όλο το φάσμα του ελληνικού αθλητισμού. Το επόμενο διάστημα θα πρέπει να δούμε και εμείς σαν μπάσκετ τι πρέπει κάνουμε. Θα πρέπει κάποια στιγμή να βρούμε τις λύσεις ώστε το μπάσκετ να γίνει ξανά δυνατό, να περάσει τα προβλήματα του και να γίνει όμορφο όπως το γνωρίσαμε".
Πηγή Novasports

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...