ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Το παλεύει!

Το παλεύει!
Προσπάθεια, πάντως, θα κάνει! Αποφασισμένη να εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες απόκτησης του Γιάννη Μανιάτη είναι η ΑΕΚ. Οι άνθρωποι της Ένωσης θα επιχειρήσουν το «κόλπο γκρόσο» της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου -τουλάχιστον, όσο τους παίρνει οικονομικά- ήδη κατέθεσαν μία πρώτη πρόταση στον Πανιώνιο με χρήματα και έμψυχα ανταλλάγματα, που δεν έγινε δεκτή και οι συζητήσεις φουντώνουν…

Το ενδεχόμενο ο Μανιάτης να φοράει την κιτρινόμαυρη φανέλα από το 2011 είναι δύσκολο, αλλά όχι ανέφικτο. Η ΑΕΚ χτύπησε την πόρτα των «κυανέρυθρων», αλλά μόνο εύκολο δεν είναι να κάνει δικό της τον ποδοσφαιριστή.

Δια στόματος Γεράσιμου Βεντούρη, μάλιστα, ο οποίος μίλησε στη SportDay, επιβεβαιώθηκε η κρούση της Ένωσης για τον διεθνή δεξιό μπακ. «Με πήρε τηλέφωνο ο κ. Αδαμίδης και μου ζήτησε τον Μανιάτη, προτείνοντας κάποιους παίκτες ως έμψυχα ανταλλάγματα, συν ένα ποσό. Η συγκεκριμένη πρόταση δεν με ικανοποίησε. Αυτή η προσέγγιση μπορεί να προκαλέσει νέες συζητήσεις, μπορεί και όχι. Είναι, όμως, η πιο ενδιαφέρουσα που μας έχει γίνει μέχρι στιγμής για τον παίκτη», είπε ο πρόεδρος του Πανιωνίου.

Γίνεται κατανοητό, δηλαδή, ότι ο κ. Βεντούρης δεν βάζει τελεία στις διαπραγματεύσεις, αλλά καθιστά σαφές πως θα απαιτηθεί από την ΑΕΚ να ανεβάσει σημαντικά την προσφορά της, αν θέλει να αποκτήσει τον 24χρονο ποδοσφαιριστή.

Εξάλλου, σύμφωνα με πληροφορίες η προσφορά του προέδρου της ΑΕΚ δεν ικανοποίησε τον Γεράσιμο Βεντούρη, ούτε στο οικονομικό κομμάτι, ούτε σε αυτό των έμψυχων ανταλλαγμάτων. Οι «κιτρινόμαυροι» φαίνεται να πρότειναν 200.00 ευρώ, να πάρει ο Πανιώνιο με ελεύθερη μεταγραφή τον Πατσατζόγλου και να επιλέξει δύο δανεικούς παίκτες. Από τους φτηνούς Αργυρίου και Έντερ μέχρι τον ακριβό Γκερέιρο.

Ο δεύτερος λαμβάνει 590.000 ευρώ ετησίως και η Ένωση εμφανίστηκε διατεθειμένη να καλύψει ένα μεγάλο μέρος του συμβολαίου του για να τον στείλει στη Νέα Σμύρνη.

Ωστόσο, τα παραπάνω ανταλλάγματα δεν ικανοποίησαν τον Πανιώνιο, οι οποίοι φέρονται να καλοβλέπουν τους Μπερνς και Λεονάρντο…

Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...