ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 8 Μαΐου 2011

Ανοίγει ο δρόμος για Τζαβέλλα

Ανοίγει ο δρόμος για Τζαβέλλα
Ο διαφαινόμενος υποβιβασμός της Άιντραχτ Φρανκφούρτης από την Bundesliga ανοίγει το δρόμο για τον επαναπατρισμό του Γιώργου Τζαβέλλα. 

Ο Έλληνας αμυντικός βρίσκεται ψηλά στη μεταγραφική λίστα του Ερνέστο Βαλβέρδε για τη θέση του αριστερού μπακ και αν τελικά ο γερμανικός σύλλογος δεν τα καταφέρει, ίσως αλλάξει τα πλάνα του και ντυθεί στα «ερυθρόλευκα». 

Η ήττα της Άιντραχτ Φρανκφούρτης με σκορ 2-0 από την Κολωνία, σε συνδυασμό με τη νίκη της Γκλάντμπαχ επί της Φράιμπουργκ με το ίδιο σκορ έφερε την ομάδα του Γιώργου Τζαβέλλα στην προτελευταία θέση του γερμανικού πρωταθλήματος. Αν συνυπολογίσει κανείς ότι η Άιντραχτ παίζει στην έδρα της ήδη πρωταθλήτριας Μπορούσια Ντόρτμουντ την τελευταία αγωνιστική, τότε γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι πολύ δύσκολα θα γλιτώσει τον υποβιβασμό. 

Σε αυτήν την περίπτωση, ο Τζαβέλλας μένει ελεύθερος βάσει ειδικού όρου που υπάρχει στο συμβόλαιό του, όπως αναφέρει η εφημερίδα “Γαύρος” και αυτομάτως μπορεί να διαπραγματευτεί με ομάδα της αρεσκείας του. Βέβαια, για τον Έλληνα μπακ υπάρχει ενδιαφέρον από πολλούς ευρωπαϊκούς συλλόγους, ενώ και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής έχει τονίσει στο παρελθόν ότι επιθυμεί πρώτα να εξαντλήσει τις πιθανότητες να παραμείνει στο εξωτερικό, πριν επιστρέψει στην Ελλάδα. 

Σε περίπτωση που δεν ευδοκιμήσουν οι προσπάθειες για τον Τζαβέλλα (αν γίνουν), οι εναλλακτικές ακούν στο όνομα των Ινσούα και Μαρκάνο. Ο πρώτος θα επιστρέψει στη Λίβερπουλ, ύστερα από τον δανεισμό του στη Γαλατασαράι, με τους «ερυθρόλευκους» να ποντάρουν πολλά στις σχέσεις του Μαθία με τον αγγλικό σύλλογο, ενώ στη δεύτερη περίπτωση σημαντικό ρόλο θα παίξει ο μάνατζερ του παίκτη, Ιμπάνιεθ, ο οποίος είναι ο ίδιος με του Βαλβέρδε. Στη λίστα των Πειραιωτών βρίσκεται και ο Βεντ της Κοπεγχάγης, ο οποίος μένει ελεύθερος. 

Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...