ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 8 Μαΐου 2011

Ρεβάνς και φιέστα με το καλημέρα

Ρεβάνς και φιέστα με το καλημέρα
Νίκη, την πρώτη μετά τις δύο φετινές ήττες από τον Ολυμπιακό Βόλου, θέλει η ΑΕΚ κόντρα στους Θεσσαλούς στην πρεμιέρα των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας. Οι «κιτρινόμαυροι» βέβαια θα έχουν το νου τους και στην Τούμπα, όπου το αποτέλεσμα του παιχνιδιού ΠΑΟΚ-ΠΑΟ ενδέχεται να φέρει την «Ένωση» με το καλημέρα στην κορυφή. Φιέστα με την πρωταθλήτρια ομάδα χάντμπολ. Ζαϊρί: «Ξέρω πως υπάρχει ενδιαφέρον».

Μετρημένες είναι οι επιλογές του Μανόλο Χιμένεθ για την ενδεκάδα. Με τους Σκόκο και Καράμπελα εκτός αποστολής και το 4-4-2 με ρόμβο να διατηρείται κατά πάσα πιθανότητα- κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Σάχα και στην άμυνα από αριστερά προς τα δεξιά- οι Λαγός, Ματέος (ή Μανωλάς), Δέλλας και Γεωργέας. Σε ρόλο «σκούπας» στα χαφ θα είναι ο Ντιόπ, μπροστά του οι Μάκος-Μίτσελ και ο Γκερέιρο (ή ο Καφές) θα πάρουν τη θέση του επιτελικού πίσω από το (πιθανότερο) επιθετικό δίδυμο Μπαχά-Λυμπερόπουλου. 

Αναλυτικά η αποστολή των «κιτρινόμαυρων» για το κυριακάτικο ματς (απ’ το οποίο αποκλείστηκαν οι Γιάχιτς, Μπερνς, Γκέντσογλου, Έντερ, Αργυρίου και Ντρπιτς) συμπεριλαμβάνει τους εξής: Σάχα, Αραμπατζής, Γεωργέας, Ματέος, Δέλλας, Νασούτι, Μανωλάς, Νταντόμο, Ντιόπ, Λαγός, Μάκος, Καφές, Μίτσελ, Γκερέιρο, Λεονάρντο, Μπλάνκο, Μπαχά, Λυμπερόπουλος.

Φιέστα με την ομάδα χάντμπολ

Εκλεκτοί καλεσμένοι θα βρίσκονται στο ΟΑΚΑ και δεν μιλάμε για τίποτα τυχαίους, αλλά για πρωταθλητές. Η ομάδα χάντμπολ του συλλόγου μετά την αποθέωση στη διαδρομή Θεσσαλονίκη-Αθήνα και αυτή που ακολούθησε στη Νέα Φιλαδέλφεια, θα έχει την ευκαιρία να πάρει το χειροκρότημα του κόσμου και στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Ζαϊρί: «Ξέρω πως υπάρχει ενδιαφέρον»

Για ανεπίσημο ενδιαφέρον της ΑΕΚ έκανε λόγο ο Ζαουάντ Ζαϊρί σε επικοινωνία που είχε με την «SportDay». Ο Μαροκινός εξτρέμ, ο οποίος τις δύο τελευταίες χρονιές αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό, μένει ελεύθερος και είναι μια από τις περιπτώσεις που ενδέχεται να απασχολήσουν τους «κιτρινόμαυρους».

«Από τον Ολυμπιακό δεν υπάρχει πλέον κάποια πρόταση ανανέωσης και σκέφτομαι την επόμενη μέρα. Γνωρίζω ότι υπάρχει ενδιαφέρον από την πλευρά της ΑΕΚ, ωστόσο δεν υπάρχουν απευθείας διαπραγματεύσεις. Προσωπικά, πάντως, δεν βιάζομαι. Δεν έχω ακόμα κάτι το συγκεκριμένο και από το εξωτερικό, οπότε δεν θα βιαστώ να αποφασίσω. Θα κάνω ό,τι είναι πιο συμφέρον για μένα και την οικογένειά μου. Δεν αποκλείω τίποτα, μπορεί και να παραμείνω στην Ελλάδα», είπε ο Ζαϊρί.
Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...