ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Διαλύονται Ιωνικός και Εθνικός!

Διαλύονται Ιωνικός και Εθνικός!
Η ΕΠΟ ανακάλεσε τα δελτία 24 ποδοσφαιριστών του Ιωνικού και 10 του Εθνικού, που αποκτήθηκαν κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, μετά από καταγγελία της Καλλιθέας και της Αναγέννησης Καρδίτσας για πλαστά δικαιολογητικά!«Βόμβα» στη Football League, καθώς η Επιτροπή Ιδιότητας και Μετεγγραφών της ΕΠΟ ανακάλεσε τα δελτία 24 ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ Ιωνικός και 10 της ΠΑΕ Εθνικός Μάνης, που εκδόθηκαν τη μετεγγραφική περίοδο Ιανουαρίου 2011, λόγω δολίας έκδοσής τους σύμφωνα με το άρθρο 34 παράγραφος 1γ του ΚΑΠ Επαγγελματικών Πρωταθλημάτων! Η ΠΑΕ Καλλιθέα αρχικά και στη συνέχεια η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας είχαν καταθέσει ενστάσεις σχετικά με τα δικαιολογητικά που είχε προσκομήσει στην αρμόδια εφορία και στο αρμόδιο παράρτημα του ΙΚΑ η Νικαιώτικη και η Πειραιώτικη ΠΑΕ, με τα οποία εξασφάλισε φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα. Η ΠΑΕ Καλλιθέα, μάλιστα, πήγε ένα βήμα παραπάνω, καθώς προσέφυγε και στην αρμόδια Επιτροπή Ιδιότυτας και Μεττεγγραφών της ΕΠΟ και δικαιώθηκε.


Τα έγγραφα εστάλησαν από την ΕΠΟ στις αρμόδιες υπηρεσίες, προκειμένου νε εξεταστεί η νομιμότητά τους και αποδείχτηκε ότι η ΠΑΕ Ιωνικός δεν είχε δικαίωμα να προβεί σε μετεγγραφές τον περασμένο Ιανουάριο, όπου απέκτησε 24 ποδοσφαιριστές, επειδή ουσιαστικά δεν είχε ενημερότητα! Έτσι, με τις αποφάσεις 662/11 και 663/11 της Επιτροπής ανακαλούνται τα δελτία αυτών των ποδοσφαιριστών, ενώ αποστέλλει τον φάκελο της υπόθεσης στα αρμόδια όργανα και τιμωρεί την ΠΑΕ με πρόστιμο ύψους 50.000 ευρώ. Με τις ίδιες ποινές τιμωρήθηκε και η ΠΑΕ Εθνικός Μάνης! Η Επιτροπή αθώωσε την ΠΑΕ Θρασύβουλος, για την οποία είχε προσφύγει η ΠΑΕ Καλλιθέα με τις ίδιες κατηγορίες.

Τέλος, ανακοινώθηκε ότι «η Επιτροπή Ιδιότητας και Μετεγγραφών της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη συνεδρίασή της στις 8-4-2011, μετά και τις εκδοθείσες αποφάσεις 662, 663 και 664/11, με την υπ’ αριθμόν 665/11 απόφασή της λόγω της σοβαρότητας των θεμάτων θα προχωρήσει άμεσα σε έλεγχο όλων των εκδοθέντων δελτίων αθλητικής ιδιότητας επαγγελματιών ποδοσφαιριστών κατά τη μετεγγραφική περίοδο Ιανουαρίου 2011».

Οι ποδοσφαιριστές του Ιωνικού των οποίων τα δελτία ανεκλήθησαν είναι οι εξής:

Καπρανάς Νικόλαος
Κίτος Βασίλειος
Σεντεμέντες Ιωάννης
Μαντζανάς Βησσαρίων
Κλειτσάκης Γεώργιος
Κυπριανού Ανδρέας
Thomas Joel
Μανιάτης Χρήστος
Λαμπρόπουλος Ιωσήφ
Παλαγγίνης Χρήστος
Vulka Andi
Χατζής Μιχαήλ
Τριανταφύλλου Αθανάσιος
Κοξαράκης Στυλιανός
Παναγόπουλος Ιωάννης
Μπενετάτος Δημήτριος
Θέμελης Αστέριος
Ρες Βασίλειος
Καλολήρου Απόστολος
Χατζηγιαννάκος Ευγένιος
Αβραμίδης Ματθαίος
Κατσικάρης Δημοσθένης
Μιχαήλ Σπυρίδων
Ανυφαντάκης Βενιζέλος

Οι ποδοσφαιριστές του Εθνικού των οποίων τα δελτία ανεκλήθησαν είναι οι εξής:

Ρούσσος Όθωνας
Καρλόπουλος Κύδων
Mendy Vincent
Olondo Utcmumbe
Fafana Adama
Παναγόπουλος Παναγιώτης
Ντούλιας Γεώργιος
Rimkevicius Arturas
Σωτηρίου Δημήτριος
Damiano Marcelo

Να τονίσουμε ότι οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν κανονικά τις επόμενες αγωνιστικές, χωρίς όμως να έχουν δικαίωμα να χρησιμοποιήσουν τους παραπάνω ποδοσφαιριστές, ενώ ο Ιωνικός κινδυνεύει με αφαίρεση 4 βαθμών, καθώς χρησιμοποίησε τους ποδοσφαιριστές μέσα στο 2011 σε αντίθεση με τον Εθνικό.

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...