ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Γκρανέρο: «Στόχος το τρεμπλ»

Γκρανέρο: «Στόχος το τρεμπλ»Ο Εστεμπάν Γκρανέρο μιλώντας στο ισπανικό ραδιόφωνο υπογράμμισε ότι ο φετινός στόχος της Ρεάλ Μαδρίτης είναι να κάνει το τρεμπλ, ενώ τόνισε ότι όλοι οι στόχοι παίρνονται στα σοβαρά από τους Μαδριλένους.


Στόχος το τρεμπλ για τη Ρεάλ, σύμφωνα με τον Εστεμπάν Γκρανέρο, που έκανε σχετικές δηλώσεις σε ισπανικό ραδιόφωνο.
«Θέλουμε να κερδίσουμε και τις τρεις διοργανώσεις, μία από τις οποίες είναι το κύπελλο», είπε ο Ισπανός μεσοεπιθετικός και συνέχισε: «Δεν τα έχουμε πάει τόσο καλά στα τελευταία χρόνια, αλλά είμαστε σοβαροί φέτος και την Πέμπτη έχουμε μια ευκαιρία να προκριθούμε στα ημιτελικά. Αν κερδίσουμε, μετά μόλις τρία ματς θα μας χωρίζουν από τον τίτλο. Οι οπαδοί στο Βιθέντε Καλντερόν πάντα απαντούν καλά. Είναι ένα δύσκολο μέρος για να παίζεις. Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει πάει καλά τελευταία εκεί, αλλά το κύπελλο είναι πάντα δύσκολο. Έχουμε μικρό προβάδισμα και ξέρουμε ότι δεν θα είναι εύκολο αν δεν παίξουμε με όλη τη καρδιά μας».
Στη συνέχεια ο ισπανός μίλησε για την κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ εναντίον της Λιόν: «Έχουμε μάθει πολλά από ότι έγινε. Θα έπρεπε να έχουμε κερδίσει πέρυσι αλλά δεν τα καταφέραμε. Όσοι από εμάς ήμασταν εδώ πέρυσι, έχουμε μάθει από τα λάθη μας. Τα πράγματα είναι διαφορετικά φέτος και μπαίνουμε με πίστη σε αυτή τη μάχη. Η Λιόν θα είναι δύσκολη, αλλά είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να τους αποκλείσουμε, αν συνεχίσουμε αυτά που κάνουμε φέτος».
Πηγή gazzeta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...