ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

Σάαφ: "Ομάδα Τσάμπιονς Λιγκ ο Ολυμπιακός"

"Έχει πολύ καλή ομάδα ο Ολυμπιακός. Είναι δυνατό σύνολο και το έδειξαν από την αρχή μέχρι το τέλος του ματς", τόνισε στην εφημερίδα "Πρωταθλητής" ο επί δώδεκα συναπτά έτη τεχνικός της Βέρντερ, για να συνεχίσει:

"Ξέρω ότι είναι ακόμα στα μισά της προετοιμασίας τους, όμως έπαιξαν καλά και θα παρουσιαστούν ακόμα καλύτεροι στη συνέχεια. Πιστεύω ότι έχουν πολλούς ποδοσφαιριστές με ποιότητα και πως θα κάνουν μία πολύ καλή σεζόν.

Ο Ολυμπιακός πάντα είναι δυνατός αντίπαλος και για εμάς αυτό το φιλικό ήταν πολύ σημαντικό προκειμένου να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας λίγο πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών μας".

Κληθείς δε να κάνει μία εκτίμηση για το τι μπορεί να καταφέρει φέτος ο Ολυμπιακός στο Τσάμπιονς Λιγκ, διοργάνωση στην οποία κατάφερε να προκριθεί δύο φορές στη φάση των "16" τις ισάριθμες τελευταίες φορές που έπαιξε στους ομίλους, ο Τόμας Σάαφ εμφανίστηκε αισιόδοξος για το συγκρότημα του Ερνέστο Βαλβέρδε.

"Είναι ομάδα Τσάμπιονς Λιγκ και είμαι σίγουρος ότι με λίγη τύχη μπορούν να φτάσουν αρκετά μακριά. Έχουν παίκτες με εμπειρία και πολλές παραστάσεις από μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Τους εύχομαι να κατακτήσουν τους τίτλους στην Ελλάδα και να προχωρήσουν στο Τσάμπιονς Λιγκ".

Πηγή sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...