ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Ακριβή και η Ριζούπολη...

Όσο περνάει ο καιρός τόσο περισσότερο ωριμάζει στην ΑΕΚ η ιδέα για τη Ριζούπολη. Πάντως, οι απαιτήσεις του Απόλλωνα για το γήπεδο είναι αυξημένες... Το σίγουρο είναι ότι  οι μέρες της στο ΟΑΚΑ είναι μετρημένες…
Ακριβή και η Ριζούπολη...


Οι διοικούντες την «Ένωση» σκέπτονται τη λύση της Ριζούπολης εδώ και αρκετούς μήνες. «Αγκάθι» παραμένουν οι απαιτήσεις του προέδρου της ομάδας του Απόλλωνα Σμύρνης, Σταμάτης Βελλής, ο οποίος για να παραχωρήσει το γήπεδο στην ΑΕΚ ζητά 40.000 ευρώ το παιχνίδι. Η προσφορά τηςΑΕΚ είναι μόλις 15.000 ευρώ το παιχνίδι, και όπως είναι φυσικό υπάρχει μια διαφορά σαφέστατα μεγάλη.
Πάντως η ΑΕΚ δείχνει να έχει… «φάει τα ψωμιά» της στο ΟΑΚΑ, αφού με μέσο όρο 13.000 περίπου εισιτήρια που κόβει, μόνο έδρα δεν είναι. Όσο για το οικονομικό, ήδη προέκυψαν νέα προβλήματα ανάμεσα στη διοίκηση του ΟΑΚΑ και των «κιτρινόμαυρων».
Βέβαια, στην παρούσα φάση, με τις απαιτήσεις του Βελλή και τα έξοδα για εργασίες στο γήπεδο της Ριζούπολης (τα οποία φυσικά θα επιβαρύνουν την ΑΕΚ), η λύση του ΟΑΚΑ φαίνεται πιο προσιτή. Έτσι τουλάχιστον λένε – σύμφωνα με τους υπολογισμούς τους - στην ΑΕΚ.
Το πιο σημαντικό ζήτημα παραμένει ο κόσμος που δεν πηγαίνει να δει την ομάδα της ΑΕΚ, αφού εκτός της οικονομικής ανάσας που (δεν) θα προσφέρει στον σύλλογο, δεν  υπάρχει λόγος να ναυλώνουν ένα στάδιο χωρητικότητας 65.000 θέσεων κόβοντας 13.000 εισιτήρια. Τα 14.200 της Ριζούπολης είναι αρκετά.
Πηγή Gazzeta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...