ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

«Χαστούκισα τον Μπάτζιο»!

Στην αποκάλυψη ότι την εποχή που ήταν συμπαίκτης με τον Ρομπέρτο Μπάτζιο στη Γιουβέντους τον... χαστούκισε, μετά από μια διαφωνία τους, προέβη ο Τότο Σκιλάτσι.
«Χαστούκισα τον Μπάτζιο»!

Ο παλαίμαχος Ιταλός σέντερ φορ, που συνυπήρξε με τον Μπάτζιο τόσο στη Σκουάντρα Ατζούρα όσο και στη Γιούβε στις αρχές της δεκαετίας του '90, παραχώρησε συνέντευξη στη Mediaset και εκεί αναφέρθηκε σε γεγονότα που δεν ήταν γνωστά ως τώρα.

«Με τον Μπάτζιο ήμασταν φίλοι και μέναμε και στο ίδιο δωμάτιο του ξενοδοχείου που κατέλυε η αποστολή, τις παραμονές των αγώνων. Μιλούσε σπάνια αλλά μια μέρα είχαμε μια διαφωνία, τα πράγματα ξέφυγαν και τον χαστούκισα», τόνισε ο Σκιλάτσι, ο οποίος αναφέρθηκε και στον λόγο της αποχώρησης του από τη Γιουβέντους τη σεζόν 1992-93 για να πάρει μεταγραφή στην Ιντερ.

«Γιατί πήγα στην Ιντερ; Είναι πολύ απλό. Η διοίκηση της Γιουβέντους δεν με συγχώρησε επειδή χώρισα τη γυναίκα μου. Δεν έπρεπε να το κάνω αυτό για να μην ασχολούνται τα κουτσομπολίστικα περιοδικά με την ομάδα, οπότε χωρίς να υπάρχει κάποιος λόγος και χωρίς να μου πουν κάτι παραπάνω, μου ανακοίνωσαν ότι με πουλάνε στην Ίντερ».
Πηγή gazzeta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...