ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

«Τσούζει» το ΟΑΚΑ

«Τσούζει» το ΟΑΚΑ!

Το μεγάλο κόστος που έχει η λειτουργία του ΟΑΚΑ θα προσπαθήσουν να μειώσουν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, καθώς κάθε χρόνο το κονδύλι υπολογίζεται σε 2,2 εκατομμύρια ευρώ.



Όπως είναι φυσικό, αυτό το ποσό είναι πολύ μεγάλο και οι «πράσινοι» θα έχουν συνάντηση (πιθανότατα) στις αρχές Μαρτίου με τους εκπροσώπους του ΟΑΚΑ για να μειωθεί το κόστος. Από την άλλη πλευρά, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού Σταδίου δεν είναι διατεθειμένοι να... πέσουν οικονομικά καθώς όπως όλα δείχνουν η ΑΕΚ του χρόνου θα αγωνίζεται σε άλλο γήπεδο.
Αν γίνει αυτό και η «Ένωση» αποχωρήσει τότε όλα τα έξοδα για την λειτουγία της συντήρησης του ΟΑΚΑ θα είναι στον Παναθηναϊκό. Ετσι, οι εκπρόσωποι του σταδίου ζήτησαν σε μια ανεπίσημη επαφή περισσότερα χρήματα από το «τριφύλλι». Μάλιστα, ένα από αυτά που ζήτησαν ήταν και ποσοστό από τα πράσινα διαρκείας που ξεπερνούν τις 32.000! Στο «πράσινο στρατόπεδο» δεν πρόκειται να συμφωνήσουν σε κάτι τέτοιο αφού είναι παράλογο και συνάμα θα επιδιώξουν μείωση 500.000 ευρώ.
Αυτή τη στιγμή οι πράσινοι πληρώνουν στο ΟΑΚΑ, σύμφωνα με την σύμβαση που έχουν υπογράψει:
-Το 15% των εισιτηρίων από τα εντός έδρας παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.
-Ολα τα λειτουργικά έξοδα.
-Λογαριασμούς ΔΕΗ και ΕΥΔΑΠ ανάλογικά με τη χρήση.
-Ποσοστό από τις διαφημίσεις της ομάδας.
-Το μεγαλύτερο κομμάτι από τις σουίτες.
-Ποσοστό από τους αγώνες στην Ευρώπη.
Ενώ υπάρχουν και επιπλέον έξοδα, όπως πέρσι, στην φιέστα που ζητήθηκε από το ΟΑΚΑ το ποσό των 75.000 ευρώ, έστω και αν δεν κόπηκαν εισιτήρια και η είσοδος ήταν ελεύθερη.
Πηγή gazzeta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...