ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

50 εκατ. για Τόρες; Και λίγα ήταν!

50 εκατ. για Τόρες; Και λίγα ήταν!
Ο Άντι Κόουλ πιστεύει ότι τα χρήματα που έδωσε η Τσέλσι για την απόκτηση του Τόρες ήταν πολύ καλή κίνηση και προήλθε από καλό παζάρι. Για τον Κάρολ, όμως, θεωρεί πως είναι πολλά και ρίσκο…
Ο Άντι Κόουλ μεταπήδησε το 1995 από τη Νιούκαστλ στη Μάντσεστερ Γ. του Σερ Άλεξ για το ποσό των 7 εκατ. λιρών, το οποίο ήταν Βρετανικό ρεκόρ για την εποχή. Έτσι, κάτι ξέρει από αγοραπωλησίες σαν του Φερνάντο Τόρες που κάνουν όλη την Ευρώπη –και όχι μόνο- να παραμιλάει.
Ο Κόουλ θεωρεί ότι η Λίβερπουλ είχε αποφασίσει να δώσει  τον Τόρες στους Λονδρέζους πριν κινηθούν για την απόκτηση του Λουίς Σουάρεζ και του Άντι Κάρολ, και πως το μόνο που δεν είχε τελεσιδικίσει ήταν το ποσό. Άσχετα αν έχει βγει προς τα έξω ότι οι «κόκκινοι» δεν ήθελαν να αποχωριστούν τον Ισπανό στράικερ.
«Βασικά, πιστεύω ότι η Τσέλσι έκλεισε μια πολύ καλή οικονομικά συμφωνία. Εντάξει τα 50 εκ. λίρες είναι αρκετά χρήματα, αλλά αυτό πληρώνεις για έναν τόπ κλάσης στράικερ. Και ο τύπος είναι παγκόσμιας κλάσης. Τα χρήματα που δαπανήθηκαν στο κλείσιμο της περιόδου ήταν φαινόμενο. Δεν υπάρχει αμφιβολία γι’αυτό. Αλλά η Τσέλσι τα πήγε πολύ καλά. Ήταν μία πολύ καλή επένδυση γι’αυτούς και πιστεύω ότι ο Τόρες θα εξελιχθεί σε σπουδαία μεταγραφή για τους Μπλε.
Όσο για τον Κάρολ, είναι μεγάλος τζόγος για την Λίβερπουλ. Τα πήγαινε καλά με την Νιουκάστλ, αλλά 35 εκατ. λίρες είναι – αν μη τι άλλο - υπερβολικό ποσό για έναν παίκτη με ελάχιστη εμπειρία. Πρέπει να πω ότι αυτή η κίνηση πραγματικά με εξέπληξε.
Η Λίβερπουλ έχει πάρει ένα τεράστιο ρίσκο με αυτόν τον παίκτη και πρέπει τώρα να περιμένουμε για να δούμε αν θα αποζημιωθεί. Αν τα καταφέρει να βγάλει τα λεφτά του… τότε: Τι κίνηση! Όμως δεν υπάρχει κάτι που να το εγγυάται αυτό…
Ωστόσο, ο Σουάρεζ είναι κορυφαίος παίκτης και περίμενα καιρό τωρα να δω ποια ομα΄δα της Πρέμιερ θα τον αποκτήσει. Θα τα πάει καλά στη Λίβερπουλ. Αυτά τα χρήματα έχουν ξοδευτεί σωστά», υπογραμμίζει ο Άντι Κόουλ σχολιάζοντας τις μεταγραφικές κινήσεις της Λίβερπουλ.
Πηγή Gazzeta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...