ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Χαλπερίν: «Περιμένω με αγωνία τον τελικό»

Ο Γιοτάμ Χαλπερίν αδημονεί να αγωνιστεί στον φετινό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος (6/3), ωστόσο ο Ισραηλινός γκαρντ φροντίζει να εστιάσει στη δυσκολία των προσεχών αναμετρήσεων του Ολυμπιακού.
Χαλπερίν: «Περιμένω με αγωνία τον τελικό»

Ο διεθνής γκαρντ των «ερυθρολεύκων», Γιοτάμ Χαλπερίν, μίλησε στην εφημερίδα «ΓΑΥΡΟΣ» για...

... την άνετη επικράτηση επί του ΠΑΟΚ στο ΣΕΦ:

«Η αλήθεια είναι πως ένας από τους στόχους μας φέτος είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου. Απέναντι στον ΠΑΟΚ δείξαμε τη δέουσα σοβαρότητα και στα δύο παιχνίδια και πήραμε δίκαια την πρόκριση στον τελικό.

Και στο πρώτο παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη, αλλά και σε αυτό στην έδρα μας, παίξαμε εξαιρετικά στην άμυνα και δεν αφήσαμε τους αντιπάλους μας να κάνουν το παιχνίδι τους. Αυτό ήταν και το στοιχείο που έκανε τη διαφορά».

... τη νέα κόντρα με τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος:

«Περιμένω με αγωνία αυτό το παιχνίδι. Θα βρούμε και πάλι απέναντί μας τον Παναθηναϊκό και όλοι ξέρουμε τι σημαίνουν αυτά τα παιχνίδια. Θέλουμε το Κύπελλο, αλλά μέχρι εκείνο το παιχνίδι έχουμε ακόμη αρκετό καιρό μπροστά μας.

Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είναι σημαντικό, αλλά τώρα θα πρέπει να το αφήσουμε στην άκρη. Έχουμε μπροστά μας δύσκολα ματς και θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί για να μην πάθουμε καμιά ζημιά».
Πηγή Gazzeta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...