ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

«Πράσινα» σενάρια για Μιραλάς!

Σύμφωνα με το κρατικό κανάλι του Βελγίου, ο Κέβιν Μιραλάς βρίσκεται στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού. Τι μεταδίδουν τα βελγικά ΜΜΕ επί του θέματος.
«Πράσινα» σενάρια για Μιραλάς!


«Σφήνα» στην απόκτηση του Κέβιν Μιραλάς έχει μπει ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με τα βελγικά ΜΜΕ. Την είδηση μετέδωσε η ιστοσελίδα του κρατικού καναλιού του Βελγίου, RTBF, που ανέφερε χαρακτηριστικά πως ο Ολυμπιακός κάνει προσπάθειες να μειώσει τη ρήτρα των 2,5 εκατ. ευρώ που έχει ο Βέλγος στράικερ του Ολυμπιακού, την ίδια ώρα που ο Παναθηναϊκός εμφανίζεται διατεθειμένος να διαθέσει αυτό το ποσό για να τον κάνει δικό του.
Αναλυτικά τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα:

«Ο Παναθηναϊκός φλερτάρει με τον Μιραλάς. 

Ο Μιραλάς είναι ο πολυπόθητος στόχος του Παναθηναϊκού, ενώ αυτή την στιγμή ο παίκτης ανήκει στην Σεντ Ετιέν αλλά αγωνίζεται δανεικός στον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός είχε την δυνατότητα μέχρι τις 31 Ιανουαρίου να αγοράσει τον παίκτη από την Σεντ Ετιέν με 2.500.000 δολάρια. 

Ο μεγάλος αντίπαλος του Ολυμπιακού για αυτή την συμφωνία είναι ο Παναθηναϊκός ο οποίος θέλει να «χαλάσει»  το deal και να αρπάξει τον παίκτη. Ο Παναθηναικός είναι πρόθυμος να κάνει μεγάλη οικονομική προσπάθεια για να αποκτήσει τον Βέλγο επιθετικό από τα χέρια του Ολυμπιακού. Ο Μιραλάς θα μπορούσε κάλλιστα να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό των Τζιμπρίλ Σισέ, Σίντνεϊ Γκοβού».
Πηγή gazzeta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...