ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Οι χούλιγκαν ξαναχτυπούν!

Νέα επεισόδια ήρθαν να αμαυρώσουν την εικόνα του αγγλικού ποδοσφαίρου. Νεαρός οπαδός της Σάντερλαντ μπήκε μέσα στον αγωνιστικό χώρο κι έσπρωξε τον τερματοφύλακα της Νιουκάστλ μετά το γκολ της ισοφάρισης από τον Ασαμόα στις καθυστερήσεις.
Οι χούλιγκαν ξαναχτυπούν!

Το ντέρμπι μεταξύ της Σάντερλαντ και της Νιουκάστλ είναι από τα πιο σκληρά στο νησί, με την ένταση πάντοτε να είναι υψηλή. Κάτι ανάλογο έγινε και την Κυριακή με οπαδό της Σάντερλαντ να χτυπάει τον τερματοφύλακα της Νιουκάστλ, ενώ μετά το τέλος του ντέρμπι (1-1) οι οπαδοί της ομάδας του Στιβ Μπρους κινήθηκαν απειλητικά προς τους αντίστοιχους των «ανθρακωρύχων» μετά το τέλος του αγώνα. 

Η αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία ξεκίνησε άμεσα έρευνα για τα γεγονότα, ενώ ο πρόεδρος της Σάντερλαντ, Νάιαλ Κουίν ζήτησε συγγνώμη από τον τερματοφύλακα των «ανθρακωρύχων», Στίβεν Χάρπερ, ο οποίος είδε στις καθυστερήσεις νεαρό οπαδό των γηπεδούχων να τον χτυπάει στην πλάτη μόλις ο Ασαμόα έκανε το 1-1. 

Τα επεισόδια δεν σταμάτησαν εκεί, αφού μετά το τέλος του ντέρμπι οι οπαδοί της Σάντερλαντ κινήθηκαν απειλητικά προς τους αντίστοιχους της Νιουκάστλ, ενώ δεν σταμάτησαν να πετάνε μπουκάλια και να ξηλώνουν καθίσματα. 

Όπως επιβεβαίωσε η αστυνομία έχει προβεί σε είκοσι τέσσερις συλλήψεις ατόμων, ενώ όπως αποκαλύφθηκε πάνω από εκατό χούλιγκαν είχαν κάνει το ταξίδι από διάφορες περιοχές της Ευρώπης για να παραβρεθούν στο «Στάδιο του Φωτός» με στόχο τα επεισόδια. 

Από επεισόδια στιγματίστηκε και το ντέρμπι του Μπέρμιγχαμ μεταξύ της Μπέρμιγχαμ και της Άστον Βίλα.
Πηγή gazzeta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...