ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Μαυροκεφαλίδης και Περπέρογλου μιλούν για το ντέρμπι

Μαυροκεφαλίδης και Περπέρογλου μιλούν για το ντέρμπι
Λίγο πριν το μεγάλο ντέρμπι της ελληνικής Σούπερ Λίγκας ανάμεσα σεΟλυμπιακό καιΠαναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη, δύο από τα «αστέρια» των… μπασκετικών «αιωνίων», οι Λουκάς Μαυροκεφαλίδης και Στράτος Περπέρογλου μπαίνουν στα ποδοσφαιρικά… χωράφια για λίγο και μοιράζονται με το www.sport-fm.gr τις σκέψεις τους για το ματς του Σαββάτου. 

Συνέντευξη στον Παναγιώτη Βανό 

- Πώς βλέπετε το ματς; 

Λ. Μ: «Πρόκειται για ένα από το πιο κλασικά ντέρμπι της Ευρώπης, αυτό ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Είναι το παιχνίδι που όλοι οι φίλοι του ποδοσφαίρου θέλουν να παρακολουθήσουν. Σε αυτά τα παιχνίδια δεν υπάρχουν φαβορί και αουτσάιντερ, κερδίζει η ομάδα που θέλει περισσότερο τη νίκη και το αποδεικνύει μέσα στο γήπεδο». 

Σ. Π: «Καταρχήν ελπίζω να γίνει ένα πραγματικά καλό παιχνίδι και να το ευχαριστηθεί ο κόσμος που θα το παρακολουθήσει. Θα είναι καλό να μπουν πολλά γκολ και οι δύο ομάδες να βρεθούν σε καλή μέρα ώστε να προσφέρουν καλό θέαμα σε όσους το παρακολουθήσουν. Νομίζω ότι αυτό είναι το ζητούμενο». 

- Ποιός πιστεύετε ότι έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη; 

Λ. Μ: «Αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην πρώτη θέση και μάλιστα με διαφορά εφτά βαθμών. Είναι το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Αυτό, όμως, που θα πρέπει να κάνουν οι παίκτες του είναι να μην σκεφτούν τη βαθμολογική διαφορά και να μπουν στο γήπεδο μόνο για τη νίκη». 

Σ.Π: «Εγώ προσωπικά ελπίζω να κερδίσει ο Παναθηναϊκός. Όχι μόνο επειδή ανήκω σε αυτή την ομάδα, αλλά επειδή μόνο έτσι θα αποκτήσει ξανά ενδιαφέρον και το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας σε ότι αφορά τουλάχιστον την κατάκτηση του τίτλου». 

- Πόσο βοηθά ο κόσμος σε τέτοια παιχνίδια; 

Λ.Μ: «Είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας. Σίγουρα ο κόσμος θα βοηθήσει αρκετά τις προσπάθειες των παικτών και όπως πάντα σε τέτοια παιχνίδια θα τους δώσει τεράστια ώθηση για να φτάσουν στη νίκη». 

Σ.Π: «Σίγουρα ο κόσμος βοηθά την γηπεδούχο ομάδα. Επειδή όμως στα ελληνικά γήπεδα γίνονται πολλά άσχημα πράγματα ειδικά σε τέτοια ματς, ας ελπίσουμε και ας ευχηθούμε αυτή τη φορά να μην γίνουν επεισόδια. Θεωρώ ότι αυτό είναι το πιο σημαντικό. Ίσως πιο σημαντικό και από το θέαμα». 

-Πρόβλεψη για σκορ; 

Λ.Μ: «Προβλέψεις για σκορ δεν κάνω ποτέ και ειδικά σε ματς Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού». 

Σ.Π: «Όταν παίζουν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, σε ένα τέτοιο ντέρμπι, είναι αδύνατον να κάνεις προβλέψεις για το σκορ».

Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...