ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

«Αβραάμ, γίνε... κολλητός του Σισέ!»

«Αβραάμ, γίνε... κολλητός του Σισέ!»
Σε ρυθμό... ντέρμπι κινείται και ο Νίκος Αλέφαντος, ο οποίος καλεί τον Αβραάμ να γίνει... κολλητός του Σισέ και αναλύει τον τρόπο που ο Παναθηναϊκός θα δεχτεί πολλά γκολ!

«Έκλεισα τη στήλη τη Δευτέρα λέγοντας για τον ειδικό ρόλο που πρέπει να έχει ο Αβραάμ κατά τη γνώμη μου. Πρέπει να παίξει ο Ολυμπιακός ένα είδος μαν του μαν στον Σισέ γιατί αυτός είναι ο μισός Παναθηναϊκός. Δεν θέλεις να χάσεις σε αυτό το ματς με τίποτα. Θες να κρατήσεις το μηδέν πίσω. Ε, κλείδωσε τον Σισέ και μάθε από το πάθημα του πρώτου αγώνα που βρήκε ελεύθερο πέλαγος και σε εκτέλεσε δύο φορές. Μα επιτρέπεται να παίζεις με τον Παναθηναϊκό και να σε βρίσκει μπόσικο στο ανοιχτό πέλαγος; Άμα βρει χώρους ο Σισέ θα το καρφώσει, τελείωσε.

Ο Αβραάμ λοιπόν είναι γρήγορος, είναι μαχητής, πρέπει να γίνει κολλητός του σε αυτό το ματς. Με βοήθειες από τον Ραούλ Μπράβο και τον Μέλμπεργκ που θα κάνει 4-5 μέτρα βάθος.

Έχει καλύτερη ομάδα ο Ολυμπιακός, αν έρθει να παίξει ανοικτά ο Φερέιρα στο Καραϊσκάκη, θα φάει 4 γκολ! Και θα του λένε «φύγε να φέρουμε τον Κούπερ»! Αλέφαντος σας τα λέει από τώρα. Δεν πιστεύω ότι θα έρθει να παίξει ανοικτά ο Παναθηναϊκός, και ας θέλει μόνο τη νίκη. Με τον Ολυμπιακό μέσα στο Καραϊσκάκη ρε θα παίξεις ανοικτά; Θα γίνει γλέντι. Δεν είναι ΑΕΚ ο Ολυμπιακός, έχει βολίδες ο Ολυμπιακός μπροστά!

• Υπάρχει πάντως μία τακτική και ένα σχήμα που θα μπορούσε να παίξει ο Παναθηναϊκός απέναντι σε αυτόν τον Ολυμπιακό, αλλά δεν πιστεύω ότι θα το κατεβάσει ο Πορτογάλος. Δεν τον έχω για τόσο γάτο. Δεν θα το πω μην τους ανοίξω τα μάτια, για το καλό του Ολυμπιακού.

Στα στημένα πηδάνε και ο Μπουμσόνγκ και ο Καντέ, μπορούν να τους πάρουν ο Μοντέστο και ο Ραούλ Μπράβο, και ο Αβραάμ να πάει στον Κατσουράνη που είναι επικίνδυνος, πετάγεται πονηρά.

• Πιο πολύ ανησυχώ σε αυτό το ματς μη μας καρφώσει ο Σισέ με κεφαλιά από σέντρα που θα έρθει από το πλάι. Θέλει προσοχή ο Λέτο γιατί ψάχνει με τη σέντρα τον Σισέ, θέλει βοήθειες ο Τοροσίδης από τον Μοντέστο.

• Διαβάζω ότι ο Φερέιρα έχει σημαδέψει τον Ιμπαγάσα. Είδε το λάθος που έκανε ο Άρης που τον είχε αφήσει εντελώς ανενόχλητο τον Ιμπαγάσα. Μάλλον τον Κατσουράνη θα του βάλει.

Ας πει κάποιος στους αμυντικούς του Ολυμπιακού ότι το 90% του Σισέ χαμηλά είναι το δεξί πόδι. Όλο πάει προς τα δεξιά, σπάνια κλίνει προς τα αριστερά, δεν το δουλεύει καλά το αριστερό, το τσακ ψάχνει, το δευτερόλεπτο, για να εκτελέσει με το δεξί. Βλέπω τους αμυντικούς και τον αφήνουν, πάνε πάνω του νωχελικά, μα δεν έχουν προπονητές να τους πουν τα πονηρά; Στο δεξί πόδι του Σισέ θα εστιάσετε, δεν θα περιμένετε καν να πάρει την μπάλα, πολλές φορές δεν κάνει καν κοντρόλ, σουτάρει κατευθείαν.

Αν βρεθεί στη ροή του αγώνα ο Αβραάμ πάνω στον Σισέ σε ψηλή μπαλιά προς το κεφάλι του Γάλλου, σκούντα τον με τον ώμο λίγο, παρενόχλησέ τον με τζαρτζάρισμα την ώρα που πηδάτε, τόσο ώστε να μη σφυρίξει ο διαιτητής πέναλτι, αλλά να τον βγάλεις λίγο από την ισορροπία του.

• Διαβάζω ότι ο Παναθηναϊκός θα κατέβει με τον Νίνη δεξιά και τους Σιμάο, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Κατσουράνη στα χαφ. Φαίνεται μάλλον ότι προορίζει τον Σιμάο για τον Φουστέρ. Ο Ραούλ Μπράβο θα τον σβήσει τον Νίνη, αλλά τη σέντρα του μικρού προς τον Σισέ φοβάμαι, το κεφάλι του», αναφέρει μεταξύ άλλων ο πολύπειρος κόουτς!

Διαβάστε όλη την άποψη του Νίκου Αλέφαντου, μόνο στο katimagiko.gr!

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...