ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Kαι στου Ρέντη έλεγχος ντόπινγκ

Kαι στου Ρέντη έλεγχος ντόπινγκ
Δύο μέρες πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού συνέχισαν την προετοιμασία τους υπό το βλέμμα του... ΕΣΚΑΝ! Κανένα αγωνιστικό πρόβλημα για τον Βαλβέρδε ενόψει Τριφυλλιού.

Όλους τους παίκτες στη διάθεσή του έχει ο Ερνέστο Βαλβέρδε ενόψει του μεγάλου σαββατιάτικου ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, καθώς και η προπόνηση της Πέμπτης ολοκληρώθηκε χωρίς κάτι το δυσάρεστο.
Ο Βάσκος προπονητής συνεχίζει να σχεδιάζει απερίσπαστος τα πλάνα του για το ματς με τον Παναθηναϊκό, έχοντας όλους τους ποδοσφαιριστές στην διαθεσή του.

Παράλληλα, από έλεγχο ντόπνγκ πέρασε μια αντιπροσωπεία 7 παικτών το ΕΣΚΑΝ ενώ το ίδιο συνέβη και στην αντίστοιχη προπόνηση του Παναθηναϊκού ενόψει του μεγάλου αγώνα του Σαββάτου.

Συγκεκριμένα με ορισμό από το ΕΣΚΑΝ, οι Αβραάμ Παπαδόπουλος, Γιάννης Φετφατζίδης και Κέβιν Μιραλάς και με κλήρωση οι Γιάννης Μανιάτης, Όλοφ Μέλμπεργκ, Φρανσουά Μοντέστο και Μάρκο Πάντελιτς.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους αύριο, με την προπόνηση που θα γίνει στις 19:30 στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη.

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...