ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

It’s… Arselona

It’s… Arselona
Τα αγγλικά και ισπανικά μέσα καλύπτουν την ήττα της Μπαρτσελόνα από την Άρσεναλ με αρκετά ευρηματικούς τίτλους. Το gazzetta.gr σας παρουσιάζει τους καλύτερους εξ αυτών.

Με διαφορά ο πιο εντυπωσιακός τίτλος από τα μέσα που καλύπτουν τον αγώνα της Άρσεναλ με την Μπαρτσελόνα είναι αυτός της διαδικτυακής έκδοσης της εφημερίδας The Sun, που κάνει λόγο για την… Αρσελόνα!

Ακόμη το BBC γράφει για την «επιστροφή της Άρσεναλ που σόκαρε την Μπάρτσα». Στο σάιτ της Άρσεναλ μπορεί να φανεί το πόσο σημαντικός θεωρείται ο αρχιτέκτονας αυτής της επιτυχίας, αλλά και της σύγχρονης Άρσεναλ γενικότερα. Οι δηλώσεις του μετά τον αγώνα περί ιδιαίτερης βραδιάς «παίζουν» σε πρώτο πλάνο, ενώ η φωτογραφία του χαμογελαστού Αρσέν είναι το πρώτο πράγμα που βλέπει ο επισκέπτης του σάιτ των κανονιέρηδων.

Τα ισπανικά μέσα από την άλλη και κυρίως οι εφημερίδες της Βαρκελώνης κάνουν λόγο για έξι μοιραία λεπτά (el mundo deportivo), που κόστισαν τον αγώνα στην Μπαρτσελόνα και για το comeback της Άρσεναλ (Sport).

Το σάιτ της Μπαρτσελόνα από την άλλη λέει πως «οι κανονιέρηδες ανακάμπτουν», ενώ τονίζει ότι το αποφασιστικό παιχνίδι θα γίνει στο Καμπ Νου.

Όπως ήταν αναμενόμενο, όμως, οι εφημερίδες της Μαδρίτης δεν συμμερίζονται την άποψη των αντίστοιχων καταλανικών. Η AS κάνει λόγο για την «Μπαρτσελόνα που κινδυνεύει», ενώ η Marca έχει σχεδόν… πανηγυρικό τόνο, καθώς κάνει λόγο για την Άρσεναλ που έριξε την Μπαρτσελόνα στα πόδια της, αλλά και για την… γκαντεμιά του Μέσι στην Αγγλία.

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...