ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Παντοτινά... «πράσινος»

Παντοτινά... «πράσινος»
Την πρόθεσή του να συνεχίσει να αγωνίζεται με την φανέλα του Παναθηναϊκού εξέφρασε ο Δημήτρης Διαμαντίδης, καθώς ο διεθνής γκαρντ εμφανίζεται πλήρως ικανοποιημένος από την θητεία του στους «πράσινους».Ο αρχηγός των πρωταθλητών Ελλάδος, Δημήτρης Διαμαντίδης, μίλησε στην βασκική εφημερίδα Noticias de Alava για...

... το αν σκέφτηκε ποτέ να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό:

«Γιατί να φύγω από μία ομάδα όπου αισθάνομαι τόσο καλά; Ποτέ δεν υπήρχε ούτε ένας λόγος να φύγω. Από την πρώτη μέρα που ήρθα στον Παναθηναϊκό όλοι μου φέρονται με έναν φανταστικό τρόπο, τον καλύτερο που θα μπορούσα να φανταστώ.

Κερδίζουμε τίτλους κάθε χρόνο, έχουμε καλή ομάδα, καλό προπονητή, φοβερούς φιλάθλους… Γιατί να φύγω λοιπόν;», ήταν η απάντηση που έδωσε στο ερώτημα αν .

... τις φετινές δυνατότητες των «πράσινων»:

«Έφυγαν κάποιοι σημαντικοί παίκτες, αλλά έχουν έρθει άλλοι που είναι πραγματικά καλοί. Για πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια υπήρξαν πολλές προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ της ομάδας, ωστόσο η αγωνιστική φιλοσοφία του Παναθηναϊκού παραμένει αναλλοίωτη.

Η ομάδα αυτή κατακτά τίτλους εδώ και πάνω από μία δεκαετία και πάντα κάνει μεγάλες προσπάθειες για να πετυχαίνει τους στόχους της. Στο χέρι μας είναι να υλοποιήσουμε αυτούς τους στόχους και φέτος».

... την αποτελεσματικότητά του στον αμυντικό τομέα:

«Δεν υπάρχει κάποιο μυστικό στην άμυνά μου. Απλώς προσπαθώ να κάνω το καλύτερο σε κάθε αγώνα. Δίνω το 100% κάθε λεπτό από τη στιγμή που πατώ το πόδι μου στο παρκέ.

Τίποτα περισσότερο. Η άμυνα είναι ένα σημαντικό κομμάτι του μπάσκετ και προσπαθώ να βοηθώ την ομάδα μου σε όλους τους τομείς του αγώνα».

... τον αποψινό (8.00μ.μ, ΝΕΤ) εντός έδρας αγώνα, για το Top 16 της Ευρωλίγκα, απέναντι στην Κάχα Λαμποράλ:

«Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Θα πρέπει να κερδίσουμε για να συνεχίσουμε να διεκδικούμε την πρώτη θέση στον όμιλο.

Η Κάχα Λαμποράλ είναι πολύ έμπειρη ομάδα και δεν πιστεύω πως μπορεί να επηρεαστεί από την ήττα της στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας. Μιλάμε για δύο εντελώς διαφορετικές διοργανώσεις».
Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...