ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Αγωνία για Μπουμσόνγκ

Αγωνία για Μπουμσόνγκ
Πρόβλημα στον Παναθηναϊκό ενόψει ντέρμπι καθώς ο Μπουμσόνγκ εγκατέλειψε την προπόνηση, λόγω ενοχλήσεων στη δεξιά γάμπα. Προπονήθηκε ο Νίνης. Αιφνιδιαστικός έλεγχος ντόπινγκ στην Παιανία.

Κάθε μέρα ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έχει να αντιμετωπίσει και άλλο ένα πρόβλημα τραυματισμού, ενόψει του μεγάλου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Σήμερα ο Πορτογάλος προπονητής του Παναθηναϊκού είδε τον βασικό κεντρικό του αμυντικό, Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ να εγκαταλείπει το πρόγραμμα προπόνησης λίγο πριν ολοκληρωθεί. Ο Γάλλος στόπερ είχε ενοχλήσεις στην γάμπα και θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς. Οπως όλα δείχνουν είναι εξαιρετικά απίθανο να δώσει το παρών στο «Καραϊσκάκη».

Αιφνιδιαστικός Έλεγχος ντόπινγκ

Κατά την διάρκεια της προπόνησης, κλιμάκιο του ΕΣΚΑΝ επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της Παιανίας και πραγματοποίησε αιφνιδιαστικό έλεγχο ντόπινγκ. Οι ποδοσφαιριστές που υποβλήθηκαν σε έλεγχο ήταν οι: Σισέ, Σπυρόπουλος και Νίνης (προεπιλεγμένοι) καθώς και οι Γκαρσία, Ζιλμπέρτο, Γκοβού και Τζόρβας (κατόπιν κλήρωσης)

Στη σημερινή προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έκαναν ζέσταμα, στη συνέχεια επιδόθηκαν σε δίτερμα με έμφαση στην τακτική, ακολούθως έκαναν ταχύτητες και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα παίζοντας εκ νέου δίτερμα με έμφαση στο πρέσινγκ. Ατομικά προπονήθηκαν οι Μαρίνος, Λουίς Γκαρσία και Καρνέζης, ενώ ο Χριστοδουλόπουλος υποβλήθηκε σε θεραπεία.

Ο Σωτήρης Νίνης πήρε κανονικά μέρος στην προπόνηση, όπως αναμενόταν και τίθεται στην διάθεση του Φερέιρα για το ντέρμπι. Αύριο ο Ελληνας μέσος θα χάσει την πρωινή προπόνηση λόγω ότι ορκίζεται στο Πολεμικό Ναυτικό.

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...