ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Οι λαγοί του Ομπράντοβιτς *ΒΙΝΤΕΟ*


Η Λιέτουβος θα είναι καλύτερη στη συνέχεια και όχι μόνο για τις τσιρλίντερ της… Ο Παναθηναϊκός ακόμα καλύτερος όσα προβλήματα και να έχει. Και αυτό γιατί τελικά ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ξέρει να βγάζει λαγούς από το καπέλο του.Αν σας έλεγαν πριν το ματς ότι ο Παναθηναϊκός θα κέρδιζε με 21 πόντους μία ομάδα που είχε κερδίσει στην έδρα της, την Μπαρτσελόνα, χωρίς να έχει Σάτο, Μάριτς, με τον Τέπιτς να τραυματίζεται και τον Διαμαντίδη να μένει έξω για πέντε λεπτά λόγω τραυματισμού, θα το πιστεύατε;Έλα πείτε την αλήθεια… Ούτε οι πιο αισιόδοξοι δεν θα το πίστευαν. Αλλά ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, παρά το ότι έπαιξε με οκτώ παίκτες, ήξερε πώς να πάρει το πρώτο ροζ φύλλο στο Τορ-16.

Και το καλύτερο είναι ότι αυτή η εμφάνιση ήρθε μετά από δύο παιχνίδια που ο Παναθηναϊκός ήταν κακός, με τους τραυματισμούς να συνεχίζουν να αποτελούν το μεγαλύτερο πρόβλημα, αλλά και με άσχημα ποσοστά στην τελική από μακριά.

Είχαμε πει πως ο Παναθηναϊκός χωρίς την βοήθεια των Τέπιτς, Καλάθη και Βουγιούκα δεν μπορεί να κερδίσει τα δύσκολα παιχνίδια. Και εν μέρει το ανέτρεψε, μιας και οι Βουγιούκας και Τέπιτς δεν έπαιξαν σχεδόν καθόλου και ο Καλάθης βοήθησε μόνο στο δεύτερο ημίχρονο.

Τι συνέβη όμως και άλλαξε η εικόνα; Απλά ο Παναθηναϊκός και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς εμπιστεύτηκε τον Κώστα Καϊμακόγλου και ο νεαρός όχι μόνο τον δικαίωσε αλλά ήταν και ο καλύτερος των πρασίνων. Και σαν «τριάρι» και σαν «τεσσάρι», έκανε όλες τις δουλειές και με το παραπάνω.

Και πλην του Καϊμακόγλου, ο Παναθηναϊκός κέρδισε τον Τσαρτσαρή που επίσης δεν είχε φανεί στα προηγούμενα δύο παιχνίδια, είδε τον Μπατίστ να βρίσκει τα πατήματα του και δεν χρειάστηκε τους πόντους, παρά μόνο την ευφυΐα του Δημήτρη Διαμαντίδη για να κερδίσει το πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι και όπως μας έχει δείξει το παρελθόν στην διοργάνωση, αν οι πράσινοι κάνουν το 3/3 στην έδρα τους, είναι το απόλυτο φαβορί για την πρώτη θέση…

Σημασία έχει βέβαια η διάρκεια και αυτό είναι το επόμενο στοίχημα του Παναθηναϊκού, που επέστρεψε τα ξημερώματα, θα προπονηθεί σήμερα και αύριο θα ξαναμπεί σε αεροπλάνο για να πετάξει για Θεσσαλονίκη.

Όσον αφορά την Λιέτουβος; Με τον Στρόμπερι να παίζει στα επόμενα παιχνίδια και τον Γιασάιτις να βρίσκει περισσότερο τα πατήματα του, θα είναι τελείως αλλαγμένη και πολύ καλύτερη… Καμία από τις δύο ισπανικές δεν θα περάσει εύκολα από εκεί.

Τουλάχιστον όποιοι πάνε στο Βίλνιους θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τις τσιρλίντερς της ομάδας. Και επειδή δεν είναι όλοι το ίδιο… τυχεροί εμείς σας τις φέρνουμε λίγο πιο κοντά, στα επόμενα videos…

http://www.dailymotion.com/video/xgneed_yy-yyyyyyyyyyy-yyy-yyyyyyyyy_sport#from=embed&start=1

Πηγή sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...