ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Ο Γιάντσον κέρδισε την Google!


Ο Γιάντσον της Σαχτάρ Ντόνετσκ κέρδισε την δικαστική διαμάχη που είχε με την Google προσφέροντας την αποζημίωση που του εκδικάστηκε στα θύματα των πλημμύρων του Ρίο Ντε Τζανέιρο.Ο 27χρονος άσος προσέφυγε στη δικαιοσύνη καταγγέλοντας την ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης Orkut που βρίσκεται υπό την σκέπη της Google για την δημιουργία φεύτικου προφίλ του.Ο βραχύσωμος άσος δικαιώθηκε εισπράττοντας παχυλή αποζημίωση, ενώ η συγκεκριμένη ιστοσελίδα θα πρέπει να παράσχει πληροφορίες σχετικές με το IP του ανθρώπου που χρησιμοποιούσε τα στοιχεία του Γιάντσον.
"Είναι πολύ σημαντικό για έναν αθλητή να προστατεύεται σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου. Σε τούτη την περίπτωση έγινε χρήση πολλών λανθασμένων πληροφοριών. Ιστοσελίδες όπως το Orkut παρότι έγινε σχετική επισήμανση δεν ανταποκρίθηκαν στο αίτημα να αποσυρθεί το προφίλ.
Απονεμήθηκε δικαιοσύνη και πιστεύω πως ο Γιάντσον θα κάνει το καθήκον του προσφέροντας χρήματα στα θύματα των πλημμύρων του Ρίο Ντε Τζανέιρο, ενώ έχει ευαισθητοποιηθεί αντιστοίχως και για τις καταστροφές που προξενήθηκαν στην Ουκρανία.

Είναι ένας ποδοσφαιριστές που πάντα πράττει το σωστό και βοηθάει εκείνους που έχουν ανάγκη" ανέφερε ο Μαρσέλο Ρομπαλίνιο εκ των συνηγόρων του Βραζιλιάου ποδοσφαιριστή.

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...