ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Φετφατζίδης: "Τους ευχαριστώ..."

Ο Γιάννης Φετφατζίδης με τη συμμετοχή του στα παιχνίδια της Εθνικής ομάδας έχει γίνει το πρόσωπο των τελευταίων ημερών. Ο νεαρός άσος έχει τραβήξει πάνω του τα βλέμματα όλο του κόσμου, με τους συμπαίκτες του στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να εκφράζονται με τα καλύτερα λόγια για το ταλέντο του. Ο ίδιος προσπαθεί να μείνει προσγειωμένος και μέσα από τη δουλειά να μπορέσει να καθιερωθεί τόσο στον Ολυμπιακό, όσο και στην Εθνική ομάδα.

"Τους ευχαριστώ πολύ για τα καλά τους λόγια. Είναι τιμή για μένα. Τέτοιες κουβέντες από τέτοιους ποδοσφαιριστές μου δίνουν δύναμη για να συνεχίσω να δουλεύω και να βελτιώνομαι. Είναι παίκτες με μεγάλες ποδοσφαιρικές παραστάσεις κι είναι ευχάριστο να εκφράζουν τόσο κολακευτικά σχόλια για μένα. Μακάρι στο μέλλον να παίξουν κι άλλα νέα παιδιά στην Εθνική ομάδα", τόνισε στην Sportday ο Φετφατζίδης, ευχαριστώντας τους συμπαίκτες του για τα όσα κολακευτικά σχόλια έκαναν για εκείνον τις τελευταίες μέρες.
Κατά την άποψή μας είναι μεγάλο ταλέντο. Το μόνο του μειονέκτημα είναι ότι προς το παρρόν δεν σκοράρει. Ας μείνει προσγειωμένος και σε λίγα χρόνια θα μας κάνει περήφανους με την μπαλάρα που θα παίζει!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...